25 aprilie 2018

Activitati in cadrul Programului Scoala Altfel

0 Comentarii
In data de 24 aprilie 2018, în cadrul Programului „Şcoala Altfel” -  „Să ştii mai multe, să fii mai bun! ” jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au răspuns invitaţiei copiilor din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 din loc. Pînceşti, jud. Bacău, şi s-au prezentat pentru a le arăta celor mici activitatea, rolul şi specificul muncii lor. Obiectivul principal a fost acela de a informa pe toţi cei interesaţi cu privire la misiunile şi atribuţiile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
                 Micile gazde au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul instituţiei, au stat de vorbă cu jandarmii pentru a afla cât mai multe despre activităţile lor zilnice. Exerciţiile de dresaj ale conductorilor jandarmi cu câinii de serviciu în care au executat  comenzi precum: deplasarea alături de conductor, exerciţii de disciplină, întoarcerile, imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu, elemente de dresaj recreativ, au captat toate privirile celor mici şi i-au făcut interesaţi de modul eficient de acţiune a acestora.
                Jandarmii din cadrul subunităţii de acţiuni speciale au prezentat câteva exerciţii demonstrative de luptă corp la corp, cât şi folosirea practică a unei tiroliene, pe care copiii au aşteptat cu nerăbdare să o încerce.
               Mulţumim pentru încrederea cu care aţi apelat la noi pentru această activitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu