29 aprilie 2018

Ilegalităti depistate de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău pe malul lacului Beresti-Sascut

0 Comentarii
  
În ziua de 28.04.2018, în jurul orelor 10:00, pe timpul unei acţiuni în cooperare cu lucrători din cadrul Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură,  jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile  Bacău, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoana de sex masculin aflată pe malul lacului Bereşti-Sascut, deţine unelte de pescuit destinate pescuitului comercial, respectiv o plasă de pescuit şi o barcă gonflabilă.
           În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 ani din localitatea Bereşti, comuna Sascut, judeţul Bacău, care a fost depistat având asupra sa o plasă susceptibilă a fi monofilament cu lungimea de 120 metri.
          Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliţie Orbeni pentru  a i se întocmi documentele pentru fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de O.G. 23 din 2008. Asupra sa a mai fost depistată şi cantitatea de 10 kg peşte care a fost redată mediului natural.
          Vă reamintim că în perioada 07 aprilie - 05 iunie 2018 sunt instituite măsuri de prohibiţie pentru pescuit comercial cât şi sportiv.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu