20 mai 2018

Laureatii Galei Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
A fost o seara magica, de poveste, cu persoane care schimba destine si construiesc povesti. O seara ''traditionala'' care te duce intr-o altfel de lume. Cea a schimbarii, a traditiilor nu demult uitate, a nevoii de a-ti ajuta semenii.
 Cu chipuri zambitoare, cu inima deschisa, uniti si dornici sa faca mult bine impreuna. Pentru ca, asa cum suna si sloganul editie din acest an: de 100 de ani, romanii fac binele impreuna!
Asa a si fost! Impreuna, intr-o comuniune magica, cei peste 250 de participanti si-au oferit contributia pentru a face mult bine!
Si, pentru ca, inainte de orice Gala este un eveniment caritabil, vom incepe prin a anunta rezultatele strangerii de fonduri. Un nou record al evenimentului s-a inregistrat la aceasta a XVII-a editie, suma totala stransa din pachetele de sponsorizare pre-eveniment, licitatii, donatii pentru pachetele sociale, angajamente de Debit Direct si vanzarea de bilete la tombola si de produse hand made, fiind de peste 51.000 de euro! Dintre acestia 35.500 euro au fost oferiti de sponsorii Galei prin pachetele de sponsorizare, iar cel putin 15.500 euro (numaratoarea continua  ) au fost oferiti in seara evenimentului.
Le multumim tuturor si ne inclinam cu mult respect in fata generozitatii lor! Este cea mai mare suma din istoria de pana acum a Galei, ceea ce ne va permite sa fim si in acest an de ajutor celor 450 de copii si 600 de batrani mai putin norocosi, ce beneficiaza de programele FSC.
Licitatia a fost unul dintre cele mai savurate momente ale serii. Mai multe firme, dar si persoane fizice au participat la o frumoasa competitie a generozitatii care a facut ca nici unul dintre cele cinci obiecte sa nu fie adjudecat cu mai putin de dublul sumei de pornire, ajungandu-se chiar la de cinci ori suma de pornire!
Iata lista obiectelor licitate si a castigatorilor licitatiei:
1. Tabloul Masă în familie, un ulei pe pânză, aparținând celui mai mare pictor naiv al României, ”bădița” Ioan Măric, cu preţul de pornire de 2000 lei, a fost adjudecat cu 5100 de lei de compania SSAB
2-3. Două icoane triptice, creații excepționale ale artistului de talie mondială Ștefan Popa - Popa’s, avand preţul de pornire de 1500 lei pentru fiecare icoană, au fost adjudecate, pe rand, de DEDEMAN cu 4000 de lei, respectiv SSAB, cu 6300 de lei
4. "Noapte de vis în satul bunicilor", tablou tridimensional din lemn, piatra si fimo realizat de voluntarii FSC in atelierul Activ Mozaic, avand preţul de pornire de 1000 lei, a fost adjudecat tot de compania SSAB contra sumei de 5000 de lei
5. In fine, cel mai ravnit obiect al serii, echipamentul de joc al Simonei Halep de la turneul FedCup 2018, Cluj-Napoca, a fost licitat incepand de la 4500 de lei si a fost castigat contra sumei de 15.600 de lei de dr. Popa Carmen, in numele unui fan dedicat al sportivei, care nu a putut fi prezent in sala la eveniment!
Multumim inca o data atat celor care au oferit cu atata generozitate aceste sume, cat si celor care au donat obiectele atat de valoroase!
Nu doar licitatia a atras atentia si admiratia participantilor, cat si momentul festiv al serii, in cadrul caruia au fost laureati cei mai activi membri ai societatii civile locale, pentru proiecte valoroase si cu impact maxim, derulate in 2017. Iata lista castigatorilor Premiilor Comunitatii Bacauane, editia 2018:
I. Categoria persoane fizice:
Pentru proiectul TEDx Bacau "Shape The Future"– DRAGOȘ CRISTIAN FÎNARU
II. Categoria firme şi companii:
Pentru implicarea în multiple proiecte ale comunității - ISSCO
III. Categoria instituţii şi ONG-uri:
Pentru primul Hospice din România dedicat integral îngrijirilor paliative pediatrice - ASOCIAȚIA LUMINA;
IV. Premiul de excelenţă:
DRAGOȘ și ADRIAN PAVĂL, pentru crearea companiei DEDEMAN liderul pieței românești de bricolaj și unul dintre cele mai valoroase branduri create în România.

Multumim Fundatia de Sprijin Comunitar pentru tot ceea ce faceti si veti face in continuare!


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu