13 iunie 2018

80 de tineri băcăuani au ales să vină în echipa Jandarmeriei Române

0 Comentarii
Activitățile derulate în cadrul campaniei Vino în echipa Jandarmeriei, sesiunea de vară ,  materializate prin înscrierea unui număr de 80 de tineri din județul Bacău la școlile militare de subofițeri se apropie de final . Data limită pentru înscriere  este 15 iunie, dată la care se vor demara o serie de activități premergătoare examenelor de admitere.
          În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău desfășoară, în continuare, activități specifice de recrutare pentru cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (350 de locuri, din care patru  locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, ( 350 de locuri, din care patru  locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi).  În instituțiile amintite, concursul de admitere se va defășura în perioada 24 august –septembrie 2018, la fel ca celelalte instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.
         Reamintim celor interesați că sunt organizate două sesiuni de admitere în cadrul şcolilor postliceale din cadrul Jandarmeriei Române, iar zilnic, între orele 08.00 – 16.00 (de luni până vineri),  specialiști din cadrul structurii de resurse umane a unității asigură activitățile de înscriere și întocmire a dosarului de recrutare.
         În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt așteptați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău din str.Constantin Musat,nr 4.  

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu