27 iunie 2018

IPS Ioachim a resfintit Brutăria „Betleem” a Arhiepiscopiei Romanului si Bacăului

0 Comentarii
În ziua de 26 iunie la Brutăria „Betleem” din incinta Centrului Eparhial a avut loc o slujbă de resfințire a noillor utilaje care au fost aduse aici pentru a eficientiza și profesionaliza și mai mult produsele de patiserie şi panificaţie realizate aici și destinate pentru centrele social-filantropice și parohiile de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.
Brutăria Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, înființată în anul 2015, s-a îmbogățit cu încă un utilaj care să deservească la coacerea produselor de panificație realizate la Roman.
Astfel, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a resfințit brutăria, precum și noile utilaje care au fost achiziționate în vederea eficientizării și profesionalizării procesului tehnologic de coacere a produselor de panificație. Alături de Ierarh, la eveniment au participat mai mulţi preoţi consilieri şi inspectori de la Centrul eparhial, precum şi personalul fabricii.
Totodată, produsele care vor ieşi de pe poarta Centrului Eparhial vor fi destinate consumului de către persoanele beneficiare ale serviciilor sociale oferite de așezămintele filantropice care funcționează în Eparhie cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu