1 iunie 2018

Misiunea jandarmilor de Ziua Internatională a Copilului

0 Comentarii
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului jandarmii băcăuani  au participat la două activități  în spațiul public, pentru a fi alături de cei mici în această zi de sărbătoare.

             Astfel,  începând cu ora 09:00, în municipiul Bacău, în Parcul Cancicov, precum și în Parcul din Slănic Moldova, jandarmii au organizat standuri expoziționale cu tehnica și materialele aflate în dotarea jandarmeriei, precum și cu autovehiculele  folosite în misiunile zilnice.
              Copii prezenți la eveniment  au fost extrem de încântați și entuziasmați de aceste lucruri, dorind toți să încerce materialele de intervenție folosite de jandarmi și bineînțeles să pornească sistemele acustico-luminoase aflate pe autovehicule.
              Pe toată perioada evenimentului jandarmii au distribuit materiale informative cu rolul și atribuțiile jandarmeriei și au purtat discuții cu cei mici pentru a le dezvolta simțul civic, pentru a preveni diverse fapte antisociale și  le-au explicat anumite procedee folosite în mediul montan, precum și  regulile minime ce trebuie respectate pentru a se bucura de o călătorie pe munte.
               Copii au fost foarte bucuroși de ziua petrecută alături de jandarmi și au promis că atunci când vor mai crește se vor face jandarmi.
           
              Jandarmii băcăuani le urează tuturor celor mici  o copilărie cât mai frumoasă, plină de zâmbete și lipsită de griji!

                   La mulți ani, copii!                                     
                                 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu