14 iunie 2018

Raliul Moldovei 2018

0 Comentarii
Municipiului Bacău și  Asociația Club Sportiv Rally Spirit invită băcăuanii la cea de-a VIII-a ediție a Raliul Moldovei, ce se va desfășura în perioada 15-16 iunie, pe probele de macadam din vecinătatea orașelor: Bacău, Moinești și Comănești. Startul festiv al competiției se va da joi seara din fața Palatului Administrativ.
55 de echipaje vor lua startul Raliului Moldovei 2018  pe 15 iunie, ora 09.00. Pe lângă cele două probe cunoscute -Trebeș și Hemeiuș-, în prima zi de competiție s-a introdus o probă nouă,  ce va avea loc în Bacau și împrejurimi și care va aduce un plus de spectacol și adrenalina pentru pasionații auto. Competiția se va încheia cu SuperSpeciala -circuit stradal-,  care va avea loc în Onesti, sâmbătă,  16 iunie, de la ora 18.00.
Pentru  prima zi a ediției 2018  a Raliului Moldovei locația parcului de service, a secretariatului și a comandamentului raliului va fi  la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Calea Doctor Alexandru Șafran 145, la intrarea în municipiul Bacău, dinspre Onești. Municipiul Bacău pune la dispoziția organizatorilor spațiul necesar parcului de service,  secretariatului și comandamentului raliului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu