19 iulie 2018

Bacaul de 5 zile fara apa

0 Comentarii
Bacaul incepe sa miroasa....si nu doar a nepasare ci si a indiferenta, bataie de joc. De 5 zile locuitorii Bacaului nu au apa. Copii, varstnici,dar si familii duc o lupta crunta cu apa care se lasa asteptata, dar si cu lipsa apei din magazine.
In Romania anului 2018, se presupune a fi tara civilizata, administratia locala nu pare faca nimic. Avarie dupa avarie tine Bacaul de atatea zile fara strop de apa. Oare edilii acestia nu se gandesc la promisiunile facute in timpul campaniei electorale? Nu se gandesc ca populatia i-a votat pentru a-i ajuta?
Orasul incepe sa miroasa, oamenii ies in strada, televiziunile preiau stiri locale cu lipsa apei. Ba e de  vina gravitatia, ba e de vina ploaia, ba e de vina fosta administratie locala, ba sunt de vina nu stiu ce persoane animate, indiferent cine e de vina, locuitorii nu au apa.
Situatia ar mai dura pana vineri, cand s-ar relua furnizarea apei, dar cum totul este incert in orasul acesta, orice este posibil.
Oare cand cineva capabil in orasul acesta poate se rezolve situatia apei care dureaza de atatia luni?
Avariile curg pe banda rulanta, dar rezolvare nu exista inca.
Este greu de conceput ca intr-un oras civilizat, care se presupune ca are si un primar competent, locuitorii stau fara apa de atata amar de zile, ca aceste conducte nu au fost modernizate dupa atatia bani alocati, indiferent de administratia locala.

Traim cu speranta ca, in zilele urmatoare vom avea apa si ne vom putea spala ca niste oameni normali.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu