4 iulie 2018

Editia a IX-a a târgului de bere Auchan!

0 Comentarii
În acest an bucură-te de bere și fotbal la parada gusturilor de beri și a celor mai îndrăgite  branduri naționale și internaționale. Peste 350 de sortimente de bere vor fi în centrul atenției în toate hipermarketurile Auchan în perioada 04 – 17 iulie.
Pe aleea centrală din hipermarket, te așteptăm cu tipuri și mărci de bere blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, dar și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată.
Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari  din: România, Moldova, Germania, Belgia, Franța, Anglia, Polonia, Cehia, Olanda, Austria, Italia, China, Japonia.  
Baltika, cea mai bine vândută bere a țării gazdă a Mondialului din accest an, Rusia, este prezența și ea, exclusiv în magazinele Auchan.
În plus,  pentru a savura pe deplin momentele spumoase de la Campionatul Mondial, te așteptăm cu cel mai bogat sortiment de bere artizanală din retailul modern. Savurăm împreună, câștigăm împreună! 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu