13 iulie 2018

Lansarea Vinum & Carmina, impletire de vin bun, muzica si poezie, pe terasa grupului The President

0 Comentarii
Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lansat proiectul Vinum & Carmina, printr-o degustare de vinuri, muzica si poezie.

Gazda evenimentului de lansare a fost Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President, care a facut o scurta prezentare a proiectului si a spatiilor grupului. Am lansat proiectul Vinum & Carmina din dorinta de a veni in sprijinul tuturor iubitorilor de cultura, fie ca vorbim despre poezia naturii sau literatura culta, si a tuturor celor care iubesc vinul bun si mancarea de calitate. Noi consideram ca vinul si poezia se impletesc si se completeaza iar serile pe terasa Ventia le sporesc farmecul. Din aceste motive, invitatul special a primei intalniri din cadrul Vinum & Carmina a fost Conf. Univ. Dr. Radut Bilbiie care ne-a invitat la o calatorie culturala cu tema "Vinul si visul poetului". In acelasi timp, ce ar fi vinul bun fara muzica de calitate? Pentru a-l putea savura intr-un mediu relaxat, am incheiat seara cu un recital de muzica romaneasca si internationala sustinut de Cover & Dance Band”, a declarat, in cadrul evenimentului, Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Invitatul special a primei intalniri din cadrul Vinum & Carmina, Conferentiar Universitar Doctor Radut Bilbiie, a pus accentul pe legatura dintre poet, poezie si vin: ”Ma bucura faptul ca aveti placere si bucurie sa ascultati poezii, fiindca, pana la urma urmei, vinul intotdeauna este intovarasit de aroma, de buchetul poeziei... Vinul reprezinta o poveste intelectuala... Vinul inspira poetul... Vinul inspira si aduce pe aripile basmului sau dragostea... Vinul dezleaga inimile...”. Printre scriitorii ale caror versuri au fost prezentate audientei s-au numarat Ion Pillat, Nichifor Crainic, Anton Pann, Dimitrie Cantemir, Ion Minulescu si George Toparceanu.

La evenimentul de lansare au fost degustate vinuri ale Domeniului Bogdan, prezentate de somelierul Catalin Baluta care a explicat si felul in care sunt obtinute vinurile biologice. Atmosfera relaxanta a evenimentului a fost intretinuta de Cover & Dance Band, parte a Tarafului Bucuresti. 

Despre Vinum & Carmina
Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora 3 case de vinuri partenere sunt invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.

La evenimentul de lansare au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna,  angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti si public larg. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu