4 august 2018

Vodafone România introduce în oferta de terminale BlackBerry KEY2

0 Comentarii
BlackBerry KEY2 este disponibil pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro. Noul smartphone oferă o evaluare generală a securității dispozitivului, precum și o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicațiile pot accesa datele personale. Mai mult decât atât, terminalul are mai multe specificații de securitate de ultimă generație, cum ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.
BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera. Sistemul de 12MP oferă o îmbunătățire în ceea ce privește reglarea automată a balansului de alb, auto focus mai rapid și o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce privește designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5 inch, oferind o experiență unică utilizatorului.
Smartphone-ul are Android 8.1 Oreo și o baterie inteligentă de 3500 mAh care învață comportamentul utilizatorului de încărcare și oferă recomandări privind alimentarea. În ceea ce privește aspectul hardware, noul Blackberry are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM și 64GB capacitate de stocare.
BlackBerry KEY2 este disponibil începând de la 39 de euro cu abonamentul Red 39, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 649 de euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe www.vodafone.ro.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu