15 septembrie 2018

Participarea jandarmilor GJMBc la deschiderea anului scolar

0 Comentarii

Odată cu începerea noului an şcolar unul dintre obiectivele prioritare ale activităţii Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, îl va constitui asigurarea ordinii şi liniştii publice şi creşterea gradului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ.

În anul şcolar care a început in data de 10 septembrie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va continua activităţile specifice pe linia prevenirii faptelor antisociale precum şi pentru asigurarea unui climat de normalitate în  proximitatea instituţiilor de învăţământ din mediul urban şi rural.
Acţiunile vor viza, la fel ca şi până în prezent, consilierea şi îndrumarea elevilor în scopul creşterii interesului pentru participarea la cursuri, înţelegerea, conştientizarea şi respectarea legislaţiei în domeniul ordinii şi siguranţei publice. Vor fi desfăşurate acţiuni specifice în vederea prevenirii şi combaterii fenomenului contravenţional şi infracţional, în zona instituţiilor de învăţământ precum şi pe traseele de afluire şi defluire a elevilor şi cadrelor didactice şi se va ţine permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor şcolare.
Rugăm elevii să vadă în continuare în jandarmi un prieten de nădejde la care să apele cu încredere atunci când au nevoie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu