12 octombrie 2018

Tâlhărie constatată de jandarmi

0 Comentarii

În seara zilei de 8 octombrie 2018, în jurul orei 21.25, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timpul executării serviciului pe raza municipiului  Bacău, au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona stației C.F.R Bacău, situată pe str. Gării, două persoane l-au lovit cu pumnii și l-au deposedat de telefonul mobil.
 Jandarmii au procedat  la cercetarea zonei și au depistat într-un magazin din apropiere două persoane, o femeie  și un bărbat, care corespundeau descrierii făcute de către victimă.
               Cu ocazia controlului corporal și al bagajelor efectuat de către jandarmi, asupra persoanelor în cauză a fost găsit telefonul mobil sustras.De asemenea, au legitimat persoanele în cauză, martorii asistenţi şi au efectuat activităţile specifice .
Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru comiterea unei fapte susceptibile infracţiunii de tâlhărie (art. 233din Codul Penal) și le-au predat împreună cu persoanele în cauză Poliţiei Municipiului Bacău,



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu