13 noiembrie 2018

Întârzieri în traficul trimiterilor postale din Canada, Italia, Maroc si Belgia

0 Comentarii
Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că, operatorii poştali desemnaţi din Canada, Italia, Maroc şi Belgia au anunţat întârzieri în traficul trimiterilor internaţionale de corespondenţă şi colete.
În Canada, ca urmare a grevei lucrătorilor din sindicatul poştal, începând cu 22 octombrie 2018, activităţile poştale se desfăşoară cu dificultate pe întreg teritoriul ţării. Se derulează negocieri pentru minimizarea impactului grevei.
Totodată, operatorul poştal desemnat din Italia a informat că activităţile poştale sunt afectate în cea mai mare parte a teritoriului naţional, cu impact major asupra activităţilor de livrare, ca urmare a fenomenelor meteo extreme.
De asemenea, se estimează întârzieri în procesul de prelucrare şi distribuire a trimiterilor poştale în Maroc şi Belgia, din cauza grevei lucrătorilor din domeniul transportului rutier, respectiv greva lucrărorilor din domeniul comercial.
Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor şi partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.
Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail suportclienti@posta-romana.ro. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu