6 decembrie 2018

Fram, ursul polar

0 Comentarii
Fram, ursul polar

un spectacol după Cezar Petrescu
Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, din Botoșani

Regia artistică: Toma Hogea
Asistent regie: Mihaela Ștempel
Scenografia: Mihai Pastramagiu 
Mişcare scenică: Victoria Bucun
Muzica: Radu Sanduloviciu

Fotografiile au fost realizate de Ghenadie Prisăcaru, iar înregistrările au fost făcute în studioul de înregistrări ELEKTRA – Virgil Prispian

Din distribuţie fac parte actorii:

Aurica Dobrescu – Fram și orchestrant (ajutor mânuire), Florin Iftode - Bimbo, Alin Gheorghiu – Toto, Marius Rusu - Directorul circului, Andrei Iurescu - Doctorul şi orchestrant, Andreea Popovici - Dresoarea şi maimuţă, Mihaela Ştempel - Leone, păsări, maimuţă şi orchestrant, Oana Sârcu - Îngrijitoarea, păsări, maimuţe, Geanina Alecsoaie - Orchestrant, maimuţe.

« „Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului.
Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor. 
„Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!» (Toma Hogea, regizor artistic)

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani

Preț bilet: 10 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu