17 ianuarie 2019

RCS-RDS mareste preturile abonamentelor

0 Comentarii

Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaţilor noștri prin îmbogăţirea ofertei de servicii de comunicaţii electronice fixe și mobile.
Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaţionale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G.
Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.
În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu