9 februarie 2019

0 Comentarii
Consiliul Județean Bacău, prin Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, va fi prezent pentru prima dată cu un stand propriu la Expoziția Internațională specializată de turism, agrement și hoteluri „Tourism. Leisure. Hotels”, ediția a XXIV-a, singura expoziție din Republica Moldova în domeniul turismului și agrementului. 
Evenimentul va avea loc la Chișinău, în perioada 7 - 10 februarie 2019 și este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Moldova, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova, Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova, Asociaţia Naţională pentru Turism receptor din Moldova și Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova.
Prin participarea la acest important eveniment din domeniul turismului, Serviciul de Salvamont Bacău și-a propus să prezinte oferta turistică a județului Bacău pentru pasionaţii de turism montan, balnear, cultural, rural, sportiv, sau de business și să stabilească o serie de contacte cu operatorii și reprezentanții agențiilor de turism prezenți la expoziție.  
,,Având în vedere interesul tot mai crescut pentru arealul turistic al județului Bacău, vom fi prezenți la această expoziție, tocmai pentru a atrage un număr tot mai mare de turiști și din Republica Moldova, pentru a facilita accesul acestora la informațiile cu privire la destinațiile turistice din zonă printre care, mai ales în timpul iernii, pârtia de schi Nemira din stațiunea Slănic-Moldova îi așteaptă deoptrivă pe schiori și pe turiști, cu multe și felurite surprize. 
De asemenea, ne dorim să extindem colaborarea cu toți factorii implicați în dezvoltarea și promovarea regiunilor cu potențial turistic din cele două țări vecine și prietene”, au spus reprezentanții SPJPTCAS Bacău.
Printre țările participante la expoziția de turism de la Chișinău se numără India, Spania, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, România, Republica Moldova.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu