21 februarie 2019

Prezentarea bilantului activitătilor din anul 2018 - S.N.P.A.P. Târgu Ocna

0 Comentarii
În ziua de 14 februarie 2019, începând cu ora 11.30, la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a avut loc ședința de bilanț al activităților desfășurate în anul 2018.
La această activitate au fost invitați să participe, alături de personalul Școlii, reprezentantul Administrației Naționale a Penitenciarelor, reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și reprezentanți ai instituțiilor penitenciare din localitate.
Misiunea Școlii, privind dezvoltarea și aplicarea unui sistem de pregătire care să corespundă cerințelor reale de formare și dezvoltare a aptitudinilor și competențelor profesionale ale personalului de penitenciare, a fost realizată cu succes și pe parcursul anului 2018, atât prin cursurile destinate elevilor, cât și prin coordonarea și organizarea tuturor cursurilor de specializare pentru ofițerii și agenții din sistemul penitenciar.
Anul 2019 reprezintă o provocare pentru personalul Școlii, întrucât instituția noastră a preluat președinția EPTAN (Rețeaua centrelor de pregătire a personalului din sistemul penitenciar din Europa) pentru anul în curs și, drept urmare, va organiza Conferința anuală a acestei organizații.
Conducerea școlii consideră, de asemenea, important pentru anul în curs și gestionarea eficientă a calității de partener-beneficiar în cadrul proiectului ”Correctional”, finanțat prin mecanismul norvegian 2014-2021.
Având în vedere numărul mare de activități didactice și extra-didactice desfășurate în cadrul Școlii pe parcursul anului 2018, precum și complexitatea acestora, conducerea instituției apreciază că rezultatele obținute au fost foarte bune.
De asemenea, în ceea ce privește anul 2019, obiectivele principale vor fi concentrate pe continuarea procesului de modernizare a spațiilor și dotărilor folosite de către elevi, precum și a procesului instructiv-educativ.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu