26 aprilie 2019

Cel mai frumos ou de Paste, editia a XII-a

0 Comentarii

Ca în fiecare an, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău are bucuria să vă invite alături de întreaga sa echipă în ziua de marți, 23 aprilie, începând cu orele 12.00, la ediția a XII-a a evenimentului “CEL MAI FRUMOS OU DE PAȘTE” desfășurat în Piațeta Tricolorului Bacău (în fața Casei de Cultură).
În cadrul evenimentului, se vor desfășura activități variate cu specific pascal destinate publicului participant. Desfășurarea acestor activități interactive își propune să pună în valoare potențialul creativ, imaginația, talentul fiecărui participant, beneficiari ai centrelor rezidențiale, cât și a ONG – urilor participante, care vor prezenta produsele muncii și priceperii lor.
Expoziția cu vânzare își propune să motiveze și să stimuleze creativitatea persoanelor ocrotite în centrele rezidențiale, prin valorizarea produselor activității de terapie ocupațională. Misiunea acestui eveniment este aceea de a informa, a conștientiza opinia publică și societatea civilă asupra problematicii persoanei cu dizabilități, integrării acesteia în comunitate, cât și cooptarea, motivarea pe viitor a comunităţii locale în a se implica, în diverse activități, proiecte de voluntariat referitoare la specificul acestei categorii sociale.
Vor fi surprize și pentru cei mici și pentru cei mari, care vor încânta deopotrivă pe toți participanții, pe care îi așteptăm cu drag alături de noi!


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu