18 aprilie 2019

Elevii Scolii Nationale de Pregătire a Agentilor de Penitenciare Târgu Ocna vizitează Asociatia „Sf. Voievod Stefan cel Mare – Hârja”

0 Comentarii
Joi, 11 aprilie 2019, elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna au vizitat Centrul rezidențial de îngrijire a persoanelor vârstnice din cadrul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, reprezentată de pr. Ilarion Mâță (președinte), în virtutea colaborării dintre cele două instituții.
Prin intermediul programului „Donăm pentru viață”, în cadrul căruia SNPAP Târgu Ocna, cu ajutorul Centrului de transfuzii Bacău, a organizat o campanie de donare de sânge, elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna au vizitat beneficiarii rezidenți ai Centrului de îngrijire din Hârja și le-au adus daruri. În pragul Sărbătorii Paștelui, 120 de elevi și cadre au participat la această activitate de donare de sânge, acțiune care reprezintă un real ajutor pentru centrele de transfuzii și spitalele din România, având în vedere criza permanentă generată de lipsa de sânge și produse din sânge necesare pentru transfuzii. Altruismul acestora nu s-a oprit însă în centrele de donare de sânge, ci s-a extins, prin folosirea tichetelor (primite ca donatori) în scopul procurării darurilor aduse vârstnicilor, față de care și-au arătat dragostea și recunoștința.
Vârstnicii au apreciat gestul acestora și i-au apreciat pentru generozitatea și ușurința cu care inițiază aceste acțiuni filantropice.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu