21 mai 2019

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Vă invităm să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai important eveniment caritabil local, prin care, de 18 ani, construim pas cu pas o comunitate autentic europeană, deschisă tuturor membrilor ei .

Europa e un mozaic social și cultural, o comunitate în care toți membrii au dreptul la sanse egale. E responsabilitatea fiecăruia să facem ca impactul nostru în comunitate să fie pozitiv, să ne dezvoltăm sustenabil, să avem grijă de cei mai puțin norocoși!

Intr-un an în care România înseamnă mai mult pentru Europa ca oricând, vă invităm la o celebrare a diversității culturale europene, a bucuriei apartenenței la o mare și frumoasă familie. Împreună vom continua construcția unei comunități sănătoase, bazată pe un ideal nobil: nici un membru al comunitătii noastre nu trebuie uitat, sau ignorat! O comunitate care nu are grijă de toți membrii ei e ca o familie care își abandonează copiii!

Vă invităm la o seară europeană de Gală pentru a întinde o mână de ajutor unui copil care visează sau unui bătrân neajutorat, dintre miile care au nevoie de sprijin pentru a depăși sărăcia, suferința sau marginalizarea socială.

Participarea la eveniment înseamnă pentru dumneavoastră posibilitatea de a:
- petrece o seară deosebită, contribuind în același timp la susținerea programelor sociale adresate celor mai săraci copii și bătrâni din Bacău, asistați de Fundația de Sprijin Comunitar;
- invita partenerii de afaceri sau angajații la un eveniment de clasă;
- vă promova în cadrul unui eveniment de top și a cultiva relațiile cu ceilalți reprezentanți ai mediului de afaceri și oaspeți de onoare;

Evenimentul având drept scop colectarea de fonduri pentru programele sociale ale FSC, participarea se face pe bază de sponsorizare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu