14 iunie 2019

Start Oficial In Raliul Moldovei Bacău Powered By Dedeman Automobile

0 Comentarii
Editia cu numarul noua a Raliului Moldovei Bacău 2019 a intrat pe ultima sută de metri astăzi, odată cu desfasurarea conferintei de presă premergatoare competitiei. Cea de-a treia etapă a Campionatului National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019 este compusă din 13 probe, impartite de-a lungul a două zile si masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.
“Iata-ne in cel de-al nouălea an al acestui raliu si tin sa le multumesc tuturor administratiilor, respectiv Consiliului Judetean Bacău, Primaria Moinesti, Primaria Onesti si Primaria Zemes pentru sprijinul neconditionat acordat in organizarea acestui eveniment. Deja ne gandim cu totii la editia aniversară de 10 ani unde promitem să venim cu elemente noi. Alături de Federatia Romană de Automobilism Sportiv am decis ca editia din acest an a raliului sa fie una mai compactă, cu un numar redus de kilometri de probă specială si cu shakedown-ul programat in ziua de vineri. In ciuda vremii capricioase cu multe precipitatii, am reusit alături de companiile Petrom si Mazarin Energy să reparam drumurile si să aducem aproape de perfectiune suprafetele de concurs. Tin să multumesc si Regiei Nationale a Pădurilor Bacău pentru importantul aport adus in aceste demersuri.
Nivelul de seriozitate afisat in fiecare an a determinat compania Dedeman sa ne fie alături si la aceasta editie, mai ales ca este o companie care pune acent foarte mare pe imagine si evenimentele cu care se asociază, iar acest lucru ne dovedeste ca lucrurile pe care le facem sunt corecte. Tin sa multumesc pentru acest lucru echipei organizatorice, care imi dă totodata si posibilitatea să mă concentrez in zilele cursei pe pilotaj, in cea mai mare masură, mai ales ca in acest an voi pilota o masina de top.” declara Adrian Raspopa, presedintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliului Moldovei Bacau.   
“Raliul Moldovei Bacau este un eveniment cu statut de competitie internatională, benefic pentru promovarea turismului in zona noastră. Judetul nostru este gazda unui eveniment care aduce un plus de valoare intregii regiuni si consider ca este un bun instrument de promovare a atractiilor locale. Ne bucură acest parteneriat de durată si deja ne pregatim pentru cea de-a 10-a editie.” declara Presedintele Consiliului Judetean Bacau,  dl. Sorin Brașoveanu.
Pentru editia din 2019 a Raliului Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile startul festiv, parcul inchis si festivitatea de premiere au fost concentrate in fata Prefecturii Bacau.
Cu ocazia aniversarii celor nouă ani, Raliul Moldovei Bacău propune un maraton de 10 ore de transmisie live de pe probele speciale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu