23 august 2019

Adrian RASPOPA vine cu Skoda Fabia R5 la Raliul Iasului

0 Comentarii
Adrian RASPOPA si Cosmin DIACU se vor afla din nou la comenzile modelului Skoda Fabia R5 alaturi de care vor incerca sa obtina din nou un rezultat bun.  

Asa cum am anuntat la Bacau vom lua startul la Iasi pe aceeasi masina de concurs Skoda Fabia R5. Asteptam cu nerabdare acest raliu pentru ca, din pacate, bugetul din acest an nu ne-a permis decat prezenta la doua etape din Campionatul National de Raliuri. Am preferat aceasta optiune pentru a putea concura cu un model de top in campionat si ne dorim sa avem un raliu bun lipsit de evenimente neplacute. Vom avea alaturi de noi trei noi parteneri, Mega Auto - noul dealer Skoda din Iasi, Lubexpert Romania, importator si distribuitor autorizat al lubrifiantilor Mobil si Royal Town Copou – dezvoltator imobiliar, cu ajutorul carora am reusit sa consolidam bugetul care sa ne permita startul cu aceasta masina.
Stiu ca la Iasi va fi mai greu sa obtinem un rezultat la fel de bun ca la Bacau insa vom incerca sa mergem la fel de tare si sa dovedim ca ne putem bate pentru primele pozitii in clasament. Vom efectua o sesiune de test cu o zi inainte de shakedown si speram sa fie de ajuns astfel incat sa putem gasi un set-up bun al masinii. Raliul Iasului este un raliu cu o miza mare pentru ca nu mai putin de 4 piloti sunt in carti pentru titlul de campion national. Ne dorim sa ne infiltram si noi printre ei si sa obtinem un rezultat bun care ne-ar spori sansele pentru un sezon 2020. Multumim, atat eu, cat si Cozo, tuturor celor care ne sunt alaturi si ne incurajeaza de pe marginea probelor speciale.” declara Adrian RASPOPA la finalul Raliului Moldovei Bacau.

Raliul Iasului va fi deschis oficial joi, 5 septembrie, incepand cu orele 20.30, urmand ca pilotii sa parcurga sambata si duminica 132.35 km impartiti in 10 probe speciale.  


Adrian RASPOPA este sustinut de catre Mega Auto - noul dealer Skoda din Iasi, Lubexpert Romania, importator si distribuitor autorizat al lubrifiantilor Mobil si Royal Town Copou – dezvoltator imobiliar.  

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu