26 august 2019

Festivitatea de absolvire a promotiei 2019 „Nicolae Bălcescu”

0 Comentarii
Festivitatea de absolvire a școlii constituie un eveniment deosebit atât pentru elevii și profesorii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, cât și pentru Administrația Națională a Penitenciarelor, care va deschide porțile sistemului penitenciar pentru prima promoție de agenți de poliție penitenciară.
Semnificației și importanței acestui eveniment le sunt adăugate emoțiile pe care absolvenții le vor simți la rostirea jurământului de credință. Prin primirea primului grad profesional, cel de ”agent de poliție penitenciară”, ei vor reprezenta sistemul penitenciar românesc, iar jurământul rostit la absolvire se va transforma într-un nou mod de viață, dedicat serviciului patriei și ordinii de drept, cu convingerea că zi de zi vor trebui să-și dăruiască toată priceperea și știința în slujba oamenilor.
Cu această ocazie, avem deosebita onoare de a vă adresa invitația de participare la Festivitatea de absolvire a promoției 2019 „Nicolae Bălcescu”, eveniment care se va desfășura în data de 29 august 2019, începând cu ora 0900, în Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu