29 octombrie 2019

Campania " Donează sânge" în parohiile Huruiești și Răcăciuni din Protoieria Sascut

0 Comentarii
Săptămâna aceasta, în zilele de marți 22 octombrie și joi 24 octombrie 2019, în parohiile din Protoieria Sascut, cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Ioachim, s-a desfășurat ultima etapă a proiectului Eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului  " Întinde o mână și dă șansă vieții ! Donează sânge!", parte a proiectului național din Campania " Donează sânge " organizat în Patriarhia Română.
Pentru că în acest moment nevoia de sânge este acută în multe unităţi medicale, deoarece există intervenții chirurgicale care sunt amânate în spitalele din țară din cauza acestei lipse, prin purtarea de grijă a părintelui protopop Abageru Vasile, preoții din parohiile arondate protopopiatului au venit să doneze sânge împreună cu credincioșii.
Astfel prin parteneriatul dintre Protoieria Sascut cu Departamentul Pro -Vita din cadrul Sectorului social-filantropic și misionar și Centrul de Transfuzie Bacău, săptămâna aceasta preoți și credincioși din comunele Huruiești, Dealu Morii și Găiceana au donat sânge la Dispensarul Medical din localitatea Huruiesti, iar din comunele  , Răcăciuni, Valea Seacă și Orbeni și Corbasca la Dispensarurul Medical din localitatea Răcăciuni.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu