11 octombrie 2019

Jandarmii băcăuani au organizat un exercitiu de apărare a conductelor magistrale de transport produse petroliere din judet

0 Comentarii
In data de 10 octombrie, în jurul orei 09.00, un grup de infractori a încercat să sustragă produse petroliere din conductele magistrale de pe raza localităților Tg. Ocna – Slănic Moldova. Intervenția jandarmilor care asigurau paza și protecția acestor conducte a fost promptă, cei patru bărbați au fost reținuți, iar vehiculul cu care voiau să transporte țițeiul a fost ridicat în vederea confiscării.
       Din fericire, acesta a fost scenariul unei aplicații tactice, la care au participat jandarmii din structura  de pază și protecție instituțională a unității.
        Pregătirea pentru cele mai probabile situații este o constantă a activității noastre, prin care urmărim perfecționarea modului de acțiune și verificarea capacității  (inclusiv logistice) de a gestiona toată gama de incidente care poate apărea pe timpul misiunilor zilnice.

         În prezent, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău asigură patrularea pe 150 km de conducte magistrale, iar în ultimul an nu au fost înregistrate incidente.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu