8 octombrie 2019

Olimpiada Echipelor de Interventie Antiterorista

0 Comentarii
În perioada 30 septembrie – 04 noiembrie, jandarmii și-au demonstrat abilitățile în cadrul Olimpiadei echipelor de intervenție antiteroristă - ediția II 2019, ce s-a desfășurat la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.
La aceasta activitate au participat echipe de câte 6 jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Direcției Generale de Jandarmeriei a Municipiului București, precum și  din cadrul grupărilor mobile Ploiești, Constanța, Cluj, Bacău, Târgu Mureș, Timișoara, Craiova și Brașov.
Printre probele de concurs s-au numărat: cățărare și rapel, săritură de la înălțime pe saltea de salvare pneumatică, tragere cu armamentul din dotare în condiții de efort și parcurgerea unor trasee de anduranță, pe o distanță de aproape 6 km, în teren variat, contra timp. Locul I pe podium a fost ocupat de Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Alexandru cel Bun” Bacău, urmată de Brigada Specială de Intervenție ”Vlad Țepeș” a Jandarmeriei  pe locul II și Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod ” Timișoara – locul III. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu