19 noiembrie 2019

Distrugere constatată de jandarmi

0 Comentarii
În data de 17 noiembrie, în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat despre faptul că un tânăr pe fondul unor nemulțumiri personale provocate de pierderea unei sume de bani, a lovit cu pumnul și a spart displayul și  ecranul de protecție al unui aparat de jocuri, proprietatea unei sălii de jocuri din localitatea Comănești.
Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat  persoana în cauză, iar  în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, persoana fiind condusă la sediul unității în vederea continuării cercetărilor.
           În cauză a fost întocmit dosar cu acte de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și sancționată de Codul Penal, conf. art. 253: Distrugerea - distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.  
           Dosarul a fost înaintat organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu