26 noiembrie 2019

Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor

0 Comentarii
În perioada 17-23 noiembrie 2019, inspector de politie penitenciară Mihai GOSAV a reprezentat Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor, care s-au desfășurat în Mexico-City, Mexic. Acesta a câștigat titlul de campion la judo la categoria 100 kg pentru a doua oară consecutiv, învingând sportivul din Panama cu care s-a luptat pentru acest trofeu.
Palmaresul sportivului s-a îmbogățit în cadrul acestui concurs cu o medalie de aur și două medalii de argint, reușite care îi fac cinste în primul rând participantului, instituției pe care a reprezentat-o și, nu în ultimul rând, țării noastre, al cărei drapel a fost ridicat în cadrul festivității de premiere. Este de subliniat faptul că domnul Mihai GOSAV este primul polițist de penitenciare medaliat la cele trei competiții organizate de Asociația Internațională a Polițiștilor, respectiv Jocurile Europene, Jocurile Mondiale și Jocurile Latino-Americane ale Pompierilor și Polițiștilor.
În acest context, Școala Națională de Pregătire a Agenților de penitenciare Târgu Ocna va organiza o conferință de presă vineri, 29 noiembrie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul Școlii din Târgu Ocna, strada Tisești nr. 137, pentru a prezenta parcursul sportivului în cadrul competiției și provocările întâmpinate de acesta și pentru a promova România, în primul rând, dar și valorile sistemului penitenciar.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu