10 decembrie 2019

Conferința „Drepturile omului și evoluția societății: Realități, Interpretări, Tendințe”

0 Comentarii
Drepturile și libertățile fundamentale ale omului și cetățeanului constituie nu doar o realitate, ci și o finalitate a întregii activități umane. Transmiterea către elevi a acestor valori universale a constituit o preocupare permanentă a conducerii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, conștienți fiind de importanța laturii prioritar umaniste a activității sistemului penitenciar și implicațiile pe care le pot avea actele de nerespectare a drepturilor omului în demersul profesional.
În vederea familiarizării elevilor școlii cu rigorile și cerințele viitoarei profesii, precum și în scopul asimilării de către aceștia a unor aspecte ce privesc abordările teoretice și practice ale drepturilor omului, protecția și respectul libertăților fundamentale ale persoanei, organizăm anual activități dedicate acestei teme.
În acest context, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna are deosebita onoare să vă adreseze invitația de a participa la conferința „Drepturile omului și evoluția societății: Realități, Interpretări, Tendințe”, eveniment care va cuprinde dezbateri pe tema „Libertatea credinței și conștiinței – Impacturi asupra respectării drepturilor omului aflat în detenție” și care va avea loc în perioada 11 – 12 decembrie 2019, la sediul instituției noastre din Târgu Ocna, strada Tisești, nr. 137.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu