9 decembrie 2019

Raliul Moldovei Bacau parte a FIA European Rally Trophy 7-8 august 2020

0 Comentarii
Raliul Moldovei Bacau va marca editia aniversara de 10 ani a competitiei prin revenirea in campionatul European Rally Trophy - Balkan Rally Trophy.

Rally Bacau 10 va beneficia de doua noi probe in jurul orasului, care au un traseu foarte prietenos cu publicul, cu mai putine zone de padure astfel incat spectatorii sa poata vedea masinile pe o zona mai intinsa. Superspeciala va fi cea de-a treia noutate avand locul de desfasurare tot in Municipiul Onesti, insa va beneficia de un traseu reconfigurat.

“Pregatirile deja au fost demarate. Inca de la inceputul anului, am inceput discutiile cu autoritatile locale ale judetului Bacau, care ne-au sprijinit si in acest an foarte mult si toti cei implicati sunt mobilizati si dornici sa ne ajute, intelegand presiunea acestei editii aniversare. Speram sa depasim aceasta bariera psihologica a lunii august ca si perioada a vacantei si impreuna cu reprezentantii FRAS sa oferim participantilor un format interesant si agreabil, atat pentru ei cat si pentru echipe si spectatori.” declara Adrian RASPOPA, organizatorul raliului.   

Raliul Moldovei Bacau face parte din calendarul 2020 al campionatului European Rally Trophy - Balkan Rally Trophy care este alcatuit din 7 etape, trei dintre acestea desfasurandu-se in Romania. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu