13 februarie 2020

Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

0 Comentarii
Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).
Seria Galaxy S20 introduce o nouă arthitectură a camerei foto care îmbină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine Samsung pentru o calitate extraordinară a imaginii. Alături de camera foto, Galaxy S20 îmbunătățește experiența lucrurilor pe care le facem cu ajutorul telefoanelor – muzică personalizată în funcție de fiecare moment al zilei, vizionarea de clipuri, dar și experiența de gaming pe mobil apropiată de cea pe consolele de jocuri.
Seria Galaxy S20 vine echipată cu tehnologie 5G de ultimă generație. Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra sunt primele dispozitive capabile să ofere experiențe mobile care utilizează ambele benzi de frecvență joasă (sub-6, dar și pe cele mai avansate benzi de înaltă frecvență mmWave). Seria Galaxy S20 este capabilă să livreze atât experiențe non-standalone, cât și standalone 5G.
Camera foto de pe Galaxy S20 oferă rezoluție de top (108MP High Resolution pentru Galaxy S20 Ultra; 64MP High Resolution pentru Galaxy S20 și Galaxy S20+) pentru a scoate în evidență detalii la o claritate fără precedent. Galaxy S20 vine cu tehnologia de îmbinare a pixelilor pe bază de senzori – responsabilă pentru pozele excelente în condiții de iluminare slabă.
Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 12 martie în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă online între 12 și 14 februarie primesc gratuit un pachet de asigurare Standard valabil 3 luni.
Noua gamă de telefoane Galaxy S20 poate fi achiziționată în rate împreună cu abonamentul 5G RED Infinity 25.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu