13 februarie 2020

Tâlhărie constatată de jandarmi

0 Comentarii
            
În data de 10 februarie 2020, în jurul orei 22.45, un echipaj de jandarmerie aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timpul executării serviciului pe raza municipiului  Onești, au fost sesizaţi de către un tănăr cu privire la faptul că, în timp ce se afla in zona autogarii din municipiul Onești, un alt tânăr de 16 ani l-a deposedat de suma de 50 de lei,  prin violenţă (lovituri in zona feţei).
             Jandarmii au procedat la cercetarea zonei și la scurt timp au depistat un tânar, care corespundea descrierii făcute de către victimă.
             Cu ocazia controlului corporal și al bagajelor efectuat de către jandarmi, asupra persoanei în cauză a fost găsită suma de bani sustrasă.
             În cauză jandarmii au întocmit pe numele persoanei actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracțiunii de tâlhărie (art. 233 - C.P. )
             Dosarele cu actele de constatare şi persoana  în cauză au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu