15 martie 2020

Trafic poştal suspendat de către Israel, Mongolia şi Autoritatea Palestiniană

0 Comentarii
Poşta Română informează că, în contextul epidemiei Covid-19 (Coronavirus), activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori, colete poştale şi trimiteri EMS a fost suspendată temporar de către operatorii poştali din Israel, Mongolia şi Autoritatea Palestiniană.
Astfel, potrivit informaţiilor comunicate atât de operatorii poştali, cât şi de companiile aeriene, cursele aeriene pentru destinaţia Israel au fost anulate până în data de 31 martie 2020. Totodată, în perioada 11-30 martie 2020, a fost suspendat traficul aerian către şi dinspre Mongolia şi a fost închis temporar Biroul de Schimb Internaţional din Ulaanbaatar.
În această situaţie, Poşta Română se află în imposibilitatea de a mai îndruma orice fel de trimiteri pentru destinaţiile Israel, Autoritatea Palestiniană şi Mongolia. Astfel, în perioadele mai sus menţionate, va fi oprită orice trimitere poştală (EMS, corespondenţă, colete) pentru destinaţiile amintite.
În acest context, Poşta Română vă asigură că, odată ce fluxul va fi restabilit, va gestiona situaţia cât mai eficient posibil, pentru ca trimiterile să ajungă cât mai repede la destinaţie. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu