4 aprilie 2020

Interventii Crucea Rosie Bacau

0 Comentarii
Va informam cu privire la ultimele interventii ale echipei Crucii Rosii Bacau in pandemia COVID-19:
- Echipa Crucii Rosii Bacau a donat vineri, 03 aprilie, 20 de pachete cu alimente de baza catre persoane cu dizabilitati de pe raza orasului Onesti, donatie facuta catre Consiliul National al Dizabilitatii din Romania, Filiala Bacau.
- Au fost asistate cu pachete alimentare inca 10 familii: persoane varstnice din municipiul Bacau si familii cu multi copii, aflate in situatie de risc social.
- Vineri, 03 aprilie, Crucea Rosie Bacau a preluat si indreptat catre Spitalului Judetean Bacau 200 de viziere, cu menirea de a proteja cadrele medicale din sectiile: Unitatea de Primiri Urgente, Anestezie si Terapie Intensiva, Boli Infectioase si la corturile destinate triajului epidemiologic. Si echipa Crucii Rosii Bacau, implicata in transportul pacientilor si in servicii de ingrijire a primit 30 de viziere. Acestea au fost realizate de echipa Docucenter scan.print.copy Bacau in atelierul propriu de productie publicitara, folosind materiale achizitionate special in acest scop, si donate ulterior catre Crucea Rosie. Saptamana viitoare se vor adauga inca o suta de bucati, astfel ca in total 300 de astfel de produse de protectie vor ajuta personalul medical in lupta cu noul coronavirus. Multumim echipei Docucenter pentru initiativa. 


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu