13 mai 2020

Rute alternative de trafic pentru Republica Moldova

0 Comentarii
Poșta Română a redeschis, in data de 6 mai, relația pentru îndrumarea traficului poștal internațional cu Republica Moldova, pe cale rutieră. Astfel, primul camion al companiei a plecat spre Chișinău încărcat cu 3 tone de trimiteri.
Poșta Română va transporta în Republica Moldova, o data pe săptămână, atât trimiterile proprii, cât și pe cele ale partenerilor noștri care ajung în România prin Lufthansa. La întoarcere, camionul va veni încărcat cu trimiteri din Moldova, dar și din Ucraina și Rusia. De asemenea, Poșta Română va fi suport și pentru partenerii din Bulgaria, trasportându-le traficul cu camionul propriu, până în Republica Moldova.
“Am redeschis această rută, astăzi, când se împlinesc 30 de ani de la primul „Pod de flori” peste Prut. Este un gest simbolic legat de întoarcerea la soluții tradiționale de transport, cum este cel terestru pentru a putea duce corespondența la destinatari, în acest context dificil pe care toti operatorii de servicii poștale îl traversează. România devine, astfel, un adevărat hub pentru țările vecine și odată deschisă acestă cale rutieră, oferim suport pentru partenerii noștri moldoveni, bulgari, ruși, ucrainieni sau greci”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.
De asemenea, Poșta Română va pune la dispoziție acest camion pentru transportul de materiale pentru a veni în sprijinul echipei de medici și asistenți medicali care s-au alăturat, săptămâna trecută, colegilor lor din spitalele din Republica Moldova.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu