25 iulie 2020

Blue Air lansează campania „Zboară în țară” prin reluarea curselor din București către Oradea și Timișoara și suplimentarea zborurilor către Cluj în vara 2020

0 Comentarii
Începând din data de 17 iulie, pasagerii Blue Air pot achiziționa bilete pentru noile zboruri interne din România începând de la prețul de 9.99 euro pe segment.
Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi și a agențiilor de turism românești de a avea conexiuni rapide și confortabile între regiunile cheie din România, și în condițiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulțirea cazurilor de COVID-19 și de continuarea stării de alertă și a restricțiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România. Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava.
Pentru a marca această decizie de repoziționare strategică a companiei spre a servi cu prioritate nevoile pasagerilor din România și ale turismului și mediului antreprenorial românesc, Blue Air demarează în weekend-ul 17-19 iulie campania “Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot achiziționa bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9.99 euro. Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.
Pasagerii Blue Air pot alege din cele peste 20 de zboruri interne pe săptămâna către/ dinspre București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.
Astfel, atât în cadrul Orarului de Vara 2020, cât și cel de iarnă 2021, Blue Air va opera următoarele rute interne în România:
  • București – Timișoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
  • București – Iași: 4 zboruri /săptămâna

„La Blue Air, suntem bucuroși că, în condiții dificile pentru întreaga economie, putem susține și noi obiectivul de reconectare a României, punând la dispoziția antreprenorilor și a agențiilor de turism  rutele necesare pentru a-și putea gestiona eficient activitatea în aceste condiții.
Orice perioadă de criză aduce și oportunități, iar noi, la Blue Air, suntem hotărâți să le fructificăm pentru a crea un produs și mai atractiv pentru pasagerii noștri. La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult, sunt sigură că Oradea și Timișoara vor fi destinații apreciate în mod deosebit de către pasagerii noștri din segmentul corporate-antreprenorial, pe care suntem hotărâți să îl adresăm cu prioritate prin strategia noastră de re-poziționare comercială post-COVID.” – spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu