15 septembrie 2020

Prima editie a concursului Descopera Dunarea s-a incheiat

0 Comentarii

  


Administrația Bazinală de Apă (ABA) Siret, alături de Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) și celelalte 10 Administrații Bazinale de Apă din țară, a finalizat concursul ”Descoperă Dunărea”, prima ediție. La nivel național au fost acordate 75 de premii, din care jumătate vor ajunge la copii proveniți din zonele defavorizate. În acest fel, Administrația Națională ”Apele Române” vine în sprijinul lor la început de an școlar și le acordă premii în rechizite școlare (ghiozdane, caiete, instrumente de scris, etc).

Marele Premiu a fost câștigat de o fetiță de 8 ani pe nume Maia, din Oradea, care a lucrat timp de 3 săptămâni la creația sa numită ”Amenajare de râu”, o creație de o complexitate și ingeniozitate aparte.

 

Printre laureații concursului se numără și un adolescent de 15 ani din Bacău, Ianis-Tudor Enache, care a câștigat un premiu special la secțiunea Fotografie/Desen cu fotografia ”Vama Veche”.

 

Proiectul ”Descoperă Dunărea” este un demers public susținut la nivel instituțional și derulat de către echipa de comunicatori ai ANAR de la nivel național începând cu data de 29 iunie, adică de Ziua Internațională a Dunării. Premierea s-a realizat pe baza numărului de voturi obținute la nivelul like-urilor primite pe facebook, corelat cu un punctaj acordat de către juriul constituit din echipa de proiect. Din bugetul propriu al ANAR au fost acordate 50 de premii pentru patru secțiuni din concurs (Ateliere, Artă în natură, Clip video și Fotografie/Desen) și alte 25 de premii speciale.

Câștigătorii pot fi vizualizați pe pagina de facebook a ANAR

https://www.facebook.com/rowater.ro

sau

pe cea a concursului ”Descoperă Dunărea”

https://www.facebook.com/Descoper%C4%83-Dun%C4%83rea-1003185650838450 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu