6 noiembrie 2022

O nouă funcționalitate în aplicația Profi

0 Comentarii

 


Începând de acum, odată cu posibilitatea de a colecta buline în aplicația Profi, cumpărătorul fidel are încă un motiv să treacă pragul magazinelor: certitudinea unui nou beneficiu sigur.

 

“Dacă îți place un produs și îl cumperi frecvent din magazinele Profi, colectând bulinele necesare ajungi să-l primești gratuit, un cadou cu discount 100%,” afirmă Gabriela Sîrbu, Director digital marketing Profi. “Avem toate motivele să ne mândrim deoarece suntem primii din piață care oferă acest gen de beneficiu.

 

Acumulând buline pe un card digital din aplicație, oricine poate vedea cum se apropie de momentul când va primi gratuit un produs din aceeași gamă sau complementar cu ceea ce iubește să consume. Astfel cumpărătorul este încurajat să activeze doar cardurile pentru produsele sale preferate, având certitudinea că i se răsplătește fidelitatea.

 

„Acestă funcționalitate din aplicația Profi a fost inspirată din realitatea pieței, din dorința de a construi un parteneriat corect cu cei mai mult de un milion de clienți care ne trec deja pragul zilnic. Profi este primul retailer care oferă acest beneficiu clienților fideli printr-o recompensă necondiționată decât de cumpărăturile sale obișnuite și cotidiene” adaugă Corina Bădișor, Digital Marketing Manager, care cunoaște cel mai bine această aplicație și dezvoltă mereu noi funcționalități în întâmpinarea nevoilor reale ale clientului.

 

Iar dacă tot trecem în revistă avantajele noului sistem, trebuie adăugat că pentru a obține produsele gratuite cumpărătorul nu este condiționat să achiziționeze produsele preferate într-o singură tranzacție sau într-un singur magazin al rețelei Profi, aplicația luând în calcul toate produsele incluse în cardurile de buline în perioada de colectare. La colectarea bulinelor se pot combina produsele unui brand, aromele unei game sau chiar categorii de produse, fapt care diversifică opțiunile clientului fără a-i afecta beneficiile. Odată completat un card cu toate bulinele necesare, la următoarea tranzacție cumpărătorul se poate bucura de cadoul obținut. 

 

Această facilitate digitală este singulară în piața de retail din România.

 

Și chiar dacă au mai existat și până acum carduri de colectare a bulinelor, chiar și Profi oferind ocazional clienților săi unul din cartoncel lansat acum în aplicatia Profi este primul card cu buline digital, el prezentând încă un alt mare avantaj: nu îl poți rătăci prin poșetă, distruge la spălatul hainelor dacă l-ai uitat prin buzunare și nici nu îl poți pierde căci te așteaptă liniștit în telefon, gata să îți ofere mereu noi surprize.

 

Aplicația Profi servește peste 1 milion de membri și, prin funcționalitățile ei, oferă beneficii în fiecare zi.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu