3 decembrie 2023

101 elevi și cadre ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna donează viață

0 Comentarii

  


În contextul lipsei acute de sânge din sistemul medical, elevii și personalul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna s-au alăturat campaniilor de donare de sânge conștienți fiind de faptul că fiecare picătură de sânge poate face diferența între viață și moarte.

Această activitate, organizată în colaborare cu Centrul de Transfuzii Bacău, s-a desfășurat în perioada 22 - 23 noiembrie 2023, la sediul școlii, și a avut ca scop dezvoltarea spiritului civic în rândul elevilor.

La sfârșitul zilei de 23 noiembrie 2023, activitatea s-a concretizat prin implicarea a 101 donatori, elevi, profesori și alți polițiști de penitenciare din cadrul școlii noastre, care au dăruit, cu generozitate, 45 450 ml de speranță pentru cei aflați într-o situație deosebită, pentru care sângele donat ar putea însemna salvarea vieții.

Astfel, subliniem importanța sistemului de valori pe care școala noastră îl promovează în cadrul procesului de pregătire al elevilor, care duce la schimbarea mentalităților și la creșterea gradului de conștientizare și responsabilitate socială.

În acest scop, conducerea Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna organizează acest tip de activitate de două ori pe an, în lunile aprilie și noiembrie, încurajând atât elevii, cât și personalul să fie activi în societate și să empatizeze cu cei aflați în suferință.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu