25 decembrie 2009

Filme pe care vi le recomand cu ocazia Craciunului

0 Comentarii
Anul fara Mos Craciun

 Cu adevarat nefericit, Mos Craciun opteaza anul asta sa isi ia o pauza. Nu va mai livra niciun cadou pentru ca pur si simplu nimeni nu mai merita eforturile sale. Cel putin asa vor arata lucrurile pana cand cineva va reusi sa-l convinga pe Mos Craciun sa revina la ganduri mai bune. Iar acel cineva ar putea fi un tanar care sa il faca sa redescopere insemnatatea sarbatorilor. 

Mos Craciun Jr.

Chris Kringle, Jr. se ocupa de afacerile familie, dar sovaitorul mostenitor la tronul celui care imparte daruri nu se ridica la nivelul asteptarilor. Cu ajutorul unei pleiade de personaje, Mos Craciun Jr va trebui sa invete sa aiba incredere in spiritul Craciunului si in ce inseamna a darui. Viitorul Craciunului depinde de asta.




Un altfel de Mos Craciun
Elizabeth este un avocat de succes cu un tata putin cam sarit. De cand i-a murit mama, tatal ei a inceput sa se creada Mos Craciun. Si-a transformat casa intr-un fel de castel unde, in fiecare an de Craciun, primeste sute de copii pe care-i copleseste cu daruri.
Filantropismul acestuia cu tente schizofrenice o fac pe Shelley sa se simta oarecum jenata pentru ca ea este la urma urmei o persoana publica importanta.
Finalul filmului este imprevizibil si face toti banii, dovada ca poate exista si un Craciun care se abate de la traditiile clasice. 






Familia lui Mos Craciun


Pentru a se putea instala pe tronul tatalui sau, de la Polul Nord, Nick Claus trebuie sa fie insurat. "Aleasa" este intruchipata de Beth Marshall. Cu numai 4 zile inainte de Craciun, numaratoarea inversa pana la nunta anului a inceput.





Un Craciun cu Dennis

Dennis incearca sa-l faca pe domnul Wilson sa simta spiritul Craciunului. Ca de obicei, intentiile sunt bune, insa rezultatele nu tocmai. Dennis ii cauzeaza batranului o multime de probleme, ceea ce il face pe domnul Wilson sa-i pregateasca o lectie neastamparatului pusti.



O poveste de Craciun
O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

Fantomele îi amintesc faptul că s-a obişnuit să fie un om morocănos, dar şi consecinţele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale.
Jim Carrey joacă patru roluri diferite în această nouă versiune a filmului "A Christmas Carol".

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu