28 iunie 2010

Zile Gratuite de Vacanta

0 Comentarii
“ZILE GRATUITE DE VACANŢĂ” reprezintă un nou program lansat de ANAT, desfăşurat în parteneriat cu hotelierii din România şi cu celelalte asociaţii din turism.

Astfel, cei care cumpără o vacanţă în România, pentru perioada 15.06- 15.07.2010 şi 15.08- 31.08.2010, pot primi pentru preţul plătit, una sau doua nopţi gratuite de cazare!

Din momentul lansarii, programul a înregistrat un real succes în rândul turiştilor, care se pot bucura de un cadou din partea agenţiilor de turism si a hotelierilor, ce constă în acordarea unor zile gratuite de cazare, incluse în preţ după modelul “plăteşti 3 nopti si stai 4, sau platesti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7”. Pana în prezent a fost înregistrat un număr de aproximativ 17.000 de astfel de pachete vândute. Ne aşteptăm ca până la finalul programului să avem un numar de cel putin 35 000 de turişti care aleg să profite de această ofertă.


Subliniem că “Zile gratuite de vacanţă” este una dintre ofertele speciale –componentă a unui program de promovare iniţiat de ANAT, “Vacanţă în ţara mea. 2010 anul ofertelor speciale” – valabilă pentru această perioadă de sezon.

Turiştii se mai pot bucura de preţuri avantajoase prin intermediul celorlalte oferte promovate de ANAT şi partenerii săi în această perioadă: “Decada balneară” (15 ianuarie- 30 iunie), O săptămână de refacere în staţiunile balneare” (15 ianuarie- 30 iunie), “O săptămână la munte” (28 februarie- 30 iunie) si “Hai la băi”- program care include oferta valabilă în lunile iulie şi august.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu