27 septembrie 2010

Caravana Sony 3D in Bacau!

0 Comentarii
Sony prezinta in Romania ultimele inovatii tehnologice prin showroom-ul sau mobil Sony 3D, in cadrul caravanei cu acelasi nume. Caravana Sony se deruleaza in perioada 17 septembrie - 27 octombrie si va poposi in Bacau pe 5-6 octombrie in parcarea Hotelului Moldova.

Caravana Sony 3D reprezintă un camion de mari dimensiuni care incorporeaza, pe o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati, trei zone distincte: cinematograful 3D, zona principala de prezentare a tuturor produselor si o platforma panoramica.


Vizitatorii vor avea oportunitatea de a urmari programe sportive, videoclipuri, filme sau jocuri tridimensionale, cu ajutorul ochelarilor cu tehnologie Active Shutter, al noilor televizoare Sony BRAVIA LX900, cu diagonala de 60 inci (152 cm) si al player-elor Blu-ray BDP S570 sau al consolelor PlayStation 3.
Zona principala de prezentare va cuprinde, de asemenea, si standuri cu modele noi de camere video Handycam CX115, XR115, CX305 sau CX550 sau rame foto, percum DPP F700, pe care utilizatorii le vor putea testa la fata locului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu