27 septembrie 2010

Noutati - Campionatul Municipal de Minifotbal 27.09.10

0 Comentarii
O noua etapa disputata în Campionatul de Minifotbal al Municipiului Bacau. O etapa care a trecut cu bine botezul unei furtuni torentiale, la capatul careia, udati pâna la piele dar la fel de vioi, sportivii amatori care îsi disputa întâietatea în cele doua divizii ale competitiei, au fost multumiti de efortul depus si, de ce nu, de rezultatele obtinute.

Sâmbata au avut loc meciurile din liga a II-a, care au adus fata în fata formatii ambitioase. Chiar daca miza de joc este cu totul alta decât în cazul echipelor din prima liga, fotbalistii care lupta, anul acesta, pentru promovarea în prim planul competitiei au încins o noua runda de meciuri pasionante. Cum a fost, de pilda, victoria cu 8-2 a echipei FC Bambus, în disputa cu ANL-istii. Un meci mult mai echilibrat decât o arata scorul, dar în care Bambus a fost mai pragmatica si mai taioasa în atacurile frumoase pe care le-a purtat pe tot parcursul partidei. Portarul de la ANL, Costel Aparaschivei, a fost desemnat jucatorul meciului.
În celelalte doua partide din cadrul celei de-a 4 etape a ligii secunde, Izvoare a reusit sa învinga în extremis, cu 4-3, pe FC Stars (jucatorul meciului fiind desemnat Daniel Bibire), iar Technomarket a batut cu 6-2 echipa Fair Play. Jucatorul meciului: Marcel Manole.
În clasament, Bambus conduce cu 10 puncte, urmata de FC Izvoare, cu 9 puncte.

Sâmbata seara, pe nocturna, a debutat etapa a 5-a a primei ligi bacauane, etapa care s-a încheiat duminica, aproape de miezul noptii. Managerul general al competitiei din municipiul de pe Bistrita, cunoscutul fotbalist Gheorghe Burleanu, considera ca meciul etapei a fost cel dintre Coriolan si Rochdale. „Cu sapte minute înainte de finalul partidei, scorul era de 4-2 pentru Coriolan. Ei bine, în aceste ultime minute, a plouat cu goluri, Rochdale învingând cu 6 la 5. Cei de la Rochdale au profitat, este adevarat, si de galeria venita special ca sa îi ambitioneze… sotii, prieteni, si iata ca fotbalistii si-au rasplatit cum se cuvine sustinatorii.” Jucatorul acestui meciul Sorin Craciun.
Un alt meci interesant a fost cel dintre Strong si X Carp. „Un meci foarte frumos, decis de golul lui Sabin Adrian, care a pus capacul pe încercarea echipei Strong de a egala”, a declarat Gheorghe Burleanu. Scor final, 3-1 pentru X Carp, cu o mentiune pentru autorul ultimul gol, dar si pentru Florin Romascanu, care a marcat si el printr-o executie tehnica foarte reusita.
Legendele au învins cu 7-5 formatia Express, dupa un meci disputat pe ploaie, si în care recitalul a fost dat de Catalin Bracau, marcator a 3 goluri, si de Adrian Andries, un tânar de mare talent.

Campioana Grafit a dat un nou recital, zdrobind cu 8-1 formatia FC Nordului. Autor a trei goluri, Gabi Bojescu s-a dovedit din nou drept un excelent coordonator de joc, capabil sa lege apararea si atacul într-un mod nu numai eficient ci si inteligent, dovada ca nicio echipa nu-i „citeste” deocamdata stilul. Interesant de remarcat mai este si faptul ca portarul Gabriel Cosa nu numai ca a aparat foarte bine, ci a si… marcat un gol.
În clasament, alaturi de Grafit, pe podium se afla Legendele (ambele cu maximum de puncte, 15) si Petromold, cu 13 puncte.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu