9 octombrie 2010

Start Reciclarii!

0 Comentarii
PROIECTE PENTRU COMUNITATE;
Concursul "Start Reciclarii" derulat de Asociatia “Iubim Natura”, anul acesta pentru al treilea an consecutiv. Inceput anul acesta cu data de 16 iunie, imediat dupa incheierea anului scolar 2009-2010, proiectul urmeaza a se desfasura pana la data de la 15 iunie 2011, la Bacau.

Elevii si profesorii coordonatori din cele 15 scoli participante la editia actuala s-au mobilizat exemplar inca din perioada vacantei si au depasit in primele aproape 4 luni de derulare a concursului pragul de 10.000 kg de deseuri de hartie colectate impreuna cu Asociatia.
Impulsul le-a fost dat si de o constiinta eco-civica dezvoltata in ultimii 3 ani de colaborare cu Asociatia, dar probabil si de amintirea premiilor totale de peste 4.500 lei de la editia trecuta.
Responsabilitatea nu este un proiect , ci o atitudine!
Premiantii in aceasta etapa intermediara:

Colegiul „Henri Coanda” cu 2860 de kg de hartie colectate;
Liceul cu program Sportiv venind puternic din urma cu 1665 kg de maculatura;
Colegiul Economic „Ion Ghica” care in pofida iernii ce se apropie nu ramane in hibernare si strange 1210 de kg.
Lupta e stransa si pentru celelalte pozitii si este inca abia la inceput. Colegiul Tehnic „N. V. Karpen” are anul acesta si el un inceput promitator cu 795 de kg de deseuri de hartie predate pana azi, 6 octombrie, iar campionii ultimelor doua editii, Scoala cu clasele I-VIII „Constantin Platon” aplica asa cum au facut-o intotdeauna tehnica „constant si bine” incepand predari de maculatura saptamanale si sperand sa realizeze „hat trick”ul - castigarea a trei editii consecutive.

CRIZA NE INVATA SA FIM SUSTENABILI!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu