1 februarie 2012

In prim plan Noul Ford B-MAX

0 Comentarii
Pentru impatimitii motoarelor, Ford Romania a prezentat in data de 31 ianuarie Noul Ford B-MAX. În momentul premierei sale globale, Ford B-MAX va avea, cu siguranţă, un impact deosebit, datorită conceptului inovator de funcţionalitate a portierelor. Principala inovaţie materializată în B-MAX constă în utilizarea unor portiere spate glisante duble, lucru care înseamnă accesibilitate şi flexibilitate fără egal.

Nu sunt multe cazurile în care, la transpunerea unui concept-car în maşină de serie, s-a renunţat la stâlpul central. Ei bine, pentru B-MAX am păstrat această caracteristică definitorie a conceptului, iar rezultatul este un spaţiu de acces neîntrerupt, de peste un metru şi jumătate.
Senzaţia de spaţiu este amplificată de interiorul precis conturat, de habitaclul bine echipat şi de plafonul panoramic, care se întinde pe întreaga lungime a maşinii. Pus în mişcare de extrem de eficientul motor Ford EcoBoost, echipat cu sistemul Auto Start Stop, acest vehicul va oferi un consum şi emisii de CO2 impresionant de mici.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu