8 octombrie 2012

Evenimentele toamnei: Zilele Biz

0 Comentarii
Gandim altfel ...
De 11 ani, in fiecare toamna, mii de oameni de afaceri se intalnesc sa dezbata tendintele momentului.

De 11 ani, cinci domenii cheie de business sunt analizate in conferinte, workshopuri, traininguri si prezentari. De zece ani, performanta de a strange mii de antreprenori si manageri nu este repetata de nici o alta conferinta de business. Va invitam la o dezbatere despre creativitate, eficienta si relevanta in mediul de business local.

Anul acesta ZileleBiz demonstreaza inca o data ca sa fii antreprenor nu este greu dar ca sa fii unul de succes este o cu totul alta poveste. Afla de la antreprenorii care nu s-au dat batuti in fata crizei ce inseamna viziune si perseverenta. Pe parcusul celor cinci zile de Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media si Marketing, veti intalni oameni care au curajul sa indrazneasca si care, zi de zi, neincetat, nu se opresc din a-si transforma visele in realitate.

De la conferinte, workshop-uri, prezentari si studii de caz Zilele Biz ramane evenimentul de top in networking si business pentru cei care vor sa creeze parteneriate de succes, sa imbunatateasca eficienta, sa maximizeze relatiile cu clientii si, cel mai important, sa fie la locul potrivit in momentul potrivit.

Te invitam sa participi la cel mai mare eveniment de afaceri din Romania!

Puneti-va in starea necesara si rezervati-va un loc la marele eveniment al toamnei, la nivel national!
Se va tine in Bucuresti, in perioada: 12-16 noiembrie 2012, la Hotel Howard Johnson. Mai multe informatii si pe site-ul evenimentului: www.zilelebiz.ro.

Noi vom fi acolo pentru voi si va vom tine informati.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu