11 octombrie 2012

Ziua permisului de conducere românesc

0 Comentarii
Începând cu acest an, în ziua de 11 octombrie se aniversează “Ziua permisului de conducere românesc”, zi stabilită prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor nr.176 din 17.07.2012.
La sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, coordonat de comisar şef Constantin Mihăescu, vor fi distribuite pliante informative pentru toţi băcăuanii interesaţi. Permisul, ca simbol miniatural al utilităţii şi importanţei în viaţa noastră cotidiană, a devenit un vector obligatoriu al dezvoltării noastre profesionale şi personale. Evoluţia acestuia în paralel cu organizarea serviciului modern de circulaţie se constituie în indicatori veridici de dezvoltare a unei comunităţi.

 Acest document are o istorie îndelungată şi, datorită importanţei care i se acordă astăzi, procedura de obţinere a permisului de conducere s-a diversificat şi s-a adaptat la cerinţele şi provocările traficului modern (detalii în ANEXA). Odată cu introducerea probei teoretice asistate de calculator, din august 2008, s-a constatat o creştere a gradului de responsabilitate şi aplecare spre studiu a candidaţilor la obţinerea permisului de conducere.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu