30 iulie 2013

Bacauanii vor plati taxa de parcare prin SMS

0 Comentarii
Incepand cu data de 1 august, in cele 18 parcari cu plata de pe raza municipiului Bacau, va fi implementata achitarea contravalorii taxei de parcare prin SMS. Acesta modalitate de plata presupune, trimiterea de catre cetateanul care doreste sa achite taxa de parcare a unui sms, care sa contina numarul de inmatriculare a a autovehiculului, catre un numar scurt special.
Acest sistem de plata va fi introdus in paralel cu aparatele de taxat, tocmai pentru a oferi cetatenilor posibilitatea de a alege modalitatea de plata si nu va fi valabil in parcarile cu regim rapid din Piata Sud si Piata Centrala. Verificarea in teren a platilor efectuate va fi facuta de agentii locali , care au posibilitatea interogarii bazei de date pentru verificarea in aproximativ 5-30 secunde a platii, valabilitatii acesteia si a expirarii timpului de parcare pentru respectivul numar de inmatriculare.
Pentru informatii suplimentare cu privire la acest sistem, utilizatorii pot suna la numarul de urgenta 0234/986- Politia Locala Bacau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu