30 aprilie 2014

Magazine noi deschise marca PROFI

0 Comentarii
PROFI a deschis in data de 30 aprilie, la Bucuresti, prima din cele doua unitati pe care le-a preluat de la Cris-Tim si totodata a inaugurat prima sa unitate din Caracal. Astfel, reteaua PROFI ajunge sa numere 219 unitati operationale in intreaga tara.

Magazinul preluat de la Cris-Tim devine cel de al 25-lea PROFI din Bucuresti, va functiona in format City cu o suprafata totala de 426 mp si un spatiu de vanzare de 217 mp, pe Str. Pajura nr.24, sector 1. Acesta este cel de-al treilea PROFI City din capitala, dupa cele din cartierele Rahova si Drumul Taberei, si reprezinta cea de-a 21-a unitate cu acest format din tara.

“Cris-Tim ocupa de multa vreme un loc important in sortimentatia PROFI ce cuprinde peste 5000 de produse de calitate la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, iar deschiderea noului magazin PROFI intr-un spatiu Cris-Tim reprezinta o amplificare a cooperarii dintre cele doua companii,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Foarte curand, vom inaugura si al doilea magazin PROFI preluat de la Cris-Tim, la Mogosoaia.”

Magazinul PROFI din Caracal este situat pe Str. Iancu Jianu nr.14, colt cu Str. Mieilor nr.3, se intinde pe o suprafata totala de 450 mp si detine o sala de vanzari de 320 mp. Aceasta este cea de a treia unitate PROFI din judetul Olt si va functiona in format standard, la fel ca si cele din Slatina si Corabia. Caracal este cea de-a 112-a localitate de pe harta PROFI.

Scania YETD 2014

0 Comentarii
Aproximativ o sută douăzeci de şoferi profesionişti s-au prezentat în dimineţile zilelor de vineri (11, 18 și 25 aprilie) de la sediile Scania din Luncani, judeţul Cluj, București și Bacău. În urma testelor teoretice şi a probelor Knock the King şi Cargo Securing, concurenţii au luptat foarte strâns pentru cele douăsprezece locuri la marea finală YETD 2014 România. Cei doisprezece finaliști sunt:





Scania Cluj
Locul 1 - Jucan Florin
Locul 2 - Croitoriu Daniel
Locul 3 - Ciuclea Viorel Costel
Locul 4 - Tordai Istvan


Scania Bucureşti
Locul 1 - Cîrjan George Alexandru
Locul 2 - Anghelescu George Tiberiu
Locul 3 - Zmaranda Cristian
Locul 4 - Mihai Ion Mihai


Scania Bacău
Locul 1 - Ciocîrlan Sergiu
Locul 2 - Ştefan Mihai Florentin
Locul 3 - Ţolescu Ionuţ
Locul 4 - Aloman Florin


Ei vor participa la marea finală YETD 2014 pe 9-11 mai în Jucu, judeţul Cluj, în cadrul T-Festival, unde va fi ales Cel Mai Bun Tânăr Șofer Profesionist din România. Câștigătorul finalei va primi un cec de 3000 de Euro și va reprezenta România la finala YETD din Suedia unde poate câștiga un camion Scania seria R, în valoare de 100.000 de Euro. Pentru cei mai buni şoferi de camion nimic nu este imposibil. Concurentii isi testeaza cunoștințele și abilitățile de șofat, astfel provocarea ramane “ȘOFEZI SAU CONDUCI?”

În cadrul etapelor regionale, pe lângă spectacolul oferit de probele la care au participat șoferii, invitații au putut admira ultimul model Scania Euro 6, s-au putut informa cu privire la cele mai noi servicii oferite de compania noastră, au putut participa la un concurs Knock the King doar cu cap tractor, la Scania Driver Simulator și la teste de condus cu ultimele modele Audi.


“Cupa Moldovei”, la karting

0 Comentarii
Palatul Copiilor Bacău organizează în perioada 2 – 3 mai 2014 prima ediție a Concursului Interjudețean de Educație rutieră și Karting ”Cupa Moldovei”, competiție sportivă ce va fi găzduită de Complexul ”Speed Park” – Pista de Karting.

          Proiectul este inițiat de Cercul de Educație rutieră și Karting al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de profesorul Eugen Diac, și se adresează elevilor cu vârste între 6 și 16 ani, care frecventează cercurile de profil din instituțiile de învățământ nonformal.

          La ediția din acest an a competiției vor participa echipaje din nouă județe ale Moldovei: Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vrancea, Brăila, Argeș, Covasna și Brașov. Bacăul va fi reprezentat în concurs de un echipaj de la Palatul Copiilor Bacău și de un echipaj de la Clubul Copiilor Tg. Ocna.

          Concursul Interjudețean de Educație rutieră și Karting  se va desfășura pe două secțiuni:

1.     Educație rutieră – trei probe

a)     Proba teoretică: concurenții vor primi un chestionar tip grilă, elaborat de Poliția Rutieră Bacău (20 de întrebări, 30 de minute)
b)     Îndemânare cu bicicleta în poligon
c)      Îndemânare cu kartul în poligon

2.     Kart –viteză, pe categorii de vârstă:

Pufo (6 – 9 ani)
Mini ( 10 – 13 ani)
Cadeți (14 – 16 ani)

          Juriul concursului va fi format din cadre didactice din echipajele înscrise și din arbitri ai Complexului ”Speed Park”.

          ”În toată zona de est a României nu există o astfel de competiție, și, în același timp, în Bacău există singura pistă de karting omologată din zona Moldovei. De aceea am vrut să organizez acest concurs, a fost şi plăcerea mea și m-am bucurat să primesc sprijin pentru a duce proiectul la îndeplinirea atât din partea conducerii Palatului Copiilor Bacău, domnul director Radu Ghiciușcă, cât și din partea domnului Eduard Nunu, proprietarul Complexului «Speed Park», şi a domnilor Adrian Tuluc şi Petru Secaci, preşedintele şi, respectiv, directorul Automobil Clubul Român (ACR) – Sucursala Județeană Bacău. Educația rutieră înseamnă educația pentru a trăi”, a declarat prof. Eugen Diac, coordonatorul Cercului de Educație rutieră și Karting al Palatului Copiilor Bacău, și inițiatorul concursului.

          Concurenţii vor primi în final diplome, medalii și cupe cu însemnele competiției.

 Program:

Vineri, 2 mai
Ora 12.00, Pista de Karting ”Speed Park”: Deschiderea oficială
Orele 13.00 – 17.30, Complexul ”Speed Park”: Probe Secțiunea Educație rutieră


Sâmbătă, 3 mai
Orele 9.00 – 10.00, Pista de Karting ”Speed Park”: Antrenament liber
Orele 10.00 – 13.00, Pista de Karting ”Speed Park”: Probe Secțiunea Kart – viteză
Ora 14.00, Pista de Karting ”Speed Park”: Festivitatea de premiere

Accesul publicului la eveniment este liber.

Programul “Fapte bune in vremuri grele”

0 Comentarii
Inundatiile masive din septembrie 2013 au afectat 18 localitati din judetul Galati, dintre care Cudalbi a fost cel mai greu lovita. Doi oameni au murit, 500 de case au fost inundate si peste 3.000 de locuitori au fost afectati. Habitat for Humanity Romania a intervenit inca de la inceput prin oferirea de sprijin localnicilor in procesul de reconstructie dupa dezastru.

Habitat for Humanity Romania continua ajutorul dat sinistratilor din Cudalbi, prin programul „Fapte bune in vremuri grele”. Prin contributia JTI Foundation, organizatie caritabila inregistrata in Elvetia, 60 de familii se vor bucura de o casa complet renovata sau de reparatii ale pardoselilor si peretilor.

Adrian Raspopa si Wurth Romania "s-au asamblat" pe drumul sportului!

0 Comentarii
Incepand cu Raliul Aradului, cea de-a doua etapa din sezonul 2014 a Campionatului National de Raliuri, echipajul Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu va beneficia de sprijinul unui nou partener tehnic. Infiintata in februarie 1994 ca reprezentanta in Romania a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth Romania a devenit in scurt timp o firma de top pe piata romaneasca in domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor, etansantilor si a cosmeticelor auto, urmand sa utileze complet viitorul camion de asistenta al echipajului bacauan.
Motorsportul este cel mai scump sport din lume. Aceasta fraza, care a devenit proverbiala de-a lungul timpului, ascunde de fapt niste povesti savuroase despre momentele tensionate care au de cele mai multe ori un final fericit pentru ca in spatele oricarui echipaj de raliuri de succes sta de fapt o intreaga echipa de succes.
„Ne bucuram foarte mult de acest nou parteneriat incheiat cu Würth Romania, mai ales pentru faptul ca acestia sunt lideri de piata in domeniul lor iar brandul este unul care a mai fost prezent in Campionatul National de Raliuri. Programul nostru pe termen lung si tenacitatea cu care ne luptam pe probele speciale sunt cele doua elemente care i-au convins pe cei de la Würth Romania sa ni se alature in incercarea de castigare a titlului de campioni nationali in acest sezon!” a mentionat Adrian Raspopa, liderul clasamentului automobilelor cu 2 Roti Motrice.

Spiritul de echipa si dorinta de performanta sunt definitorii atat in sport cat si pentru cultura Wurth, de aceea Wurth sustine sportul si pe reprezentantii sai de varf, cum este si Adrian Raspopa. "Am luat startul extrem de optimist" a spus Adrian Raspopa la incepultul sezonului 2014 al Campionatului National de la Brasov si Wurth Romania este alaturi de el, sustinandu-i optimismul si urandu-i succes!” a spus Daniel Olteanu, directorul general al Würth Romania.

29 aprilie 2014

FUEGO - Turneul national "TESTAMENT" la Bacau!

0 Comentarii
Teatrul "George Bacovia" va asteapta marţi, 13 mai 2014, ora 19:00 la un super concert Fuego.

Concertul il asaza pe Fuego intr-o noua lumina. In cadrul acestui one-man show, el interpretreaza, cu patos, poezii si momente dramatice, precum si parte dintre cele mai frumoase cantece, toate urmand un fir narativ, fiind construite in jurul operei celui care a fost si va fi pentru eternitate "poetul luminii" - GRIGORE VIERU.

Sa spunem "DA" educatiei!

0 Comentarii
Eminenta Pro Vrănceanu in colaborare cu Fundatia de Sprijin Comunitar isi propune sa ajute la sporirea educatiei unor copii defavorizati . Daca in biblioteca ta ai o carte pe care nu o mai doresti sau pur si simplu nu o mai vrei, sunteti invitati sa o donati,in perioada 5-19 mai, in cutiile special amenajate la intrarea in Colegiu National ''Gheorghe Vranceanu''.
Copiii iti vor fi recunoscatori!

Cozla Music Fest

0 Comentarii
Pe 5 iulie 2014, Cozla Music Fest aduce impreuna inceputul vacantei si distractia pe timp de vara in cadrul primei si celei mai de seama petreceri de sezon din oras. Editia din acest an atinge o noua dimensiune: 2 scene & artisti consacrati & multe alte surprize. 
Artisti confirmati pana in prezent:
Scena Live (Indoor) - Subcarpati
Scena Reggae (Outdoor) - sonorizare marca Kaze Sound System - Kaze

Detalii in curand.

Beach Party in Club M Moinesti

0 Comentarii
De 1 Mai se pregateste o surpriza de proportii pentru cei care nu ajung pe litoral joia aceasta. Club M Moinesti te invita la o mega petrecere de vara cu palarii si ochelari de soare si ATENTIE.!!! vei face primii pasi pe nisip chiar la tine in club. Vor transforma ringul de dans intr-o superba plaja iar mesele in sezlonguri cu umbrelute.Vino sa dati startul sezonului de vara savurand un cockatil racoritor cu prietenii tai.
Cei care sunt accesorizati cu obiecte specifice pentru plaja ( palarii,ochelari,slapi etc ) vor primi shot-uri | cocktail-uri din partea noastra si vouchere cadou in valoare de 50 ron.

Ziua Internatională a Dansului

0 Comentarii
Ziua de 29 aprilie a fost instituită drept Ziua Internaţională a Dansului, în 1982, la iniţiativa UNESCO, pentru a marca naşterea fondatorului baletului modern, Jean Georges Noverre (1727-1810).
Declararea Zilei Internaţionale a Dansului şi celebrarea ei are drept scop omagierea acestei forme universale de exprimare artistică, ce depăşeşte frontierele politice, culturale şi etnice. 

În întreaga lume sunt organizate evenimente precum: cursuri, expoziţii, materiale de prezentare pentru toate tipurile de dans, seri de dans, spectacole de stradă şi spectacole speciale. Anual, cu această ocazie, o personalitate de rang mondial din lumea dansului este invitată să lanseze un mesaj special. 

În 2014, mesajul este transmis de către coregraful şi dansatorul francez Mourad Merzouki, care în 18 ani de coregrafie a creat 22 de producţii, iar compania sa a susţinut 150 de spectacole pe an în întreaga lume. 

Spectacolul "Vârciorova. Carantină" la Teatrul Bacovia

0 Comentarii
"Spectacolul mai atrage o dată atenţia asupra talentului lui Alexandru Dabija de a convinge actorii, de a-i determina să îl urmeze, de a le insufla bucuria jocului, de a le reaminti că e o fericire şi un privilegiu să te afli pe scenă, că acolo nimeni nu are voie să fie un funcţionar plictisit." - criticul de teatru Mircea Morariu, despre spectacolul ”Vîrciorova. Carantină”, pe care sunteti invitati să-l (re)vedeți miercuri, 30 aprilie, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal ”Bacovia”.

Programul oficiilor postale în zilele de 1, 2 mai

0 Comentarii
Poşta Română informează că în zilele de 1 şi 2 mai 2014, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.
De asemenea, în zilele de 1 şi 2 mai, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise.

Circulatia trenurilor si programul agentiilor CFR de 1 MAI

0 Comentarii
CFR Călători informează că, în perioada mini-vacanţei de 1 Mai, un număr de 14 trenuri InterRegio și Regio vor circula suplimentar pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor călătorilor.  Se recomandă pasagerilor să achiziționeze din timp biletele, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.
În unele zile libere din perioada  1– 4 mai 2014, când traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio și Regio nu vor circula.
 
Programul agenţiilor de voiaj CFR:
  • în data de 1 mai, toate agențiile de voiaj vor fi închise;
  • în data de 2 mai, agențiile de voiaj vor fi deschise conform programului de lucru, cu excepția agențiilor Unirii și Militari din București care vor fi închise.

Certificate de origine a marfurilor

0 Comentarii
Camera de Comert si Industrie Bacau este organismul abilitat pentru a elibera certificate de origine a marfurilor.
Astfel, firmele care realizeaza export in tarile cu care Uniunea Europeana are incheiate Acorduri Vamale si doresc sa beneficieze de avantajele pe care le ofera originea preferentiala a marfurilor exportate, se pot adresa Centrului de Promovare Economica – PromEc Bacau -  agentia speciala a Camerei de Comert si Industrie, pentru obtinerea certificatelor de origine a marfurilor.
Originea preferentiala confera beneficii tarifare (taxe reduse sau zero) pentru marfurile comercializate intre tari care au un astfel de acord intre ele, sau atunci cand o tara acorda unilateral astfel de beneficii.

Pentru a beneficia de scutire de taxe vamale si formalitati vamale rapide, exportatorul trebuie sa faca dovada originii marfurilor cu un certificat de origine eliberat de Camera de Comert si Industrie Bacau.
Certificatele de origine se emit atat pentru exportul romanesc direct, cat si pentru programele cu finantare externa, la nivel national.

Distrugere de munitie neexplodata

0 Comentarii
Miercuri, 30 aprilie 2014, la ora 11.00, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău) va efectua în Poligonul „Lunca Siretului”, din comuna Săuceşti, distrugerea muniţiei neexplodată rezultată în urma desfăşurării activităţii de asanare a teritoriului judeţului Bacău.
Muniţia ce urmează să fie distrusă a fost asanată în perioada ianuarie - aprilie 2014. Ultima distrugere efectuată de echipa pirotehnică din cadrul I.S.U.J. Bacău a avut loc în data de 22 ianuarie 2014.
Pentru distrugerea muniţiei, care constă în: 153 tuburi de cartușe calibru 7,92 mm; 225 cartușe calibru 7,92 mm; 1 focos proiectil exploziv calibru 100 mm; 7 grenade de mână defensivă de exercițiu fără focos și încărcătură; 5 grenade de mână defensivă; 11 mine antipersonal; 1 bombă de aruncător calibru 50 mm; 1 bombă de aruncător calibru 82 mm; 1 proiectil perforant calibru 45 mm; 1 proiectil exploziv calibru 57 mm; 1 proiectil exploziv calibru 75 mm; 3 proiectile explozive calibru 76 mm; 3 proiectile explozive calibru 100 mm; 2 proiectile explozive calibru 150 mm, se vor utiliza 11 kg de trinitrotoluen, precum şi alte mijloace pirotehnice.
Misiunile de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată din timpul conflagraţiilor s-au desfăşurat în municipiul Bacău, orașele Slănic Moldova, Buhuși, Dărmănești şi comunele Ardeoani, Ghimeș Făget, Asău, Ștefan cel Mare, Blăgești, Buhoci, Săucești, Livezi, Letea Veche.


Targul “Alimente si bauturi din Bulgaria insorita”

0 Comentarii
Biroul Economic si Comercial al Republicii Bulgaria la Bucuresti in colaborare cu CCI Bulgaria, Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare, Agentia de reglementare si siguranta, Agentia de cultura a vitei de vie si vinuri din Bulgaria, CCI Prahova si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania organizeaza targul “Alimentesi bauturi din Bulgaria insorita”, care va avea loc la Ploiesti la data de 15 mai 2014 intre orele 12.00 -18.00
Evenimentul isi propune sa prezinte producatori si comercianti de produse alimentare si vinuri din Bulgaria.

Expozitie de transport maritim international

0 Comentarii
In perioada 02-06 iunie 2014, va avea loc la Metropolitan Expo Centre din cadrul complexului Aeroportul International din Atena, Grecia, expozitia de transport maritim international “Posidonia 2014″.
Timp de cinci zille, armatorii se vor bucura de prezenta comunitatii internationale de transport maritim la Posidonia.
Organizatorii sustin ca in 2012,  cei 1870 de expozanti prezenti au atras peste 18.500 de cumparatori din 92 de tari.
Posidonia 2014 ofera posibilitatea pentru toate firmele de pe piata de transport maritim din lume si pentru toti cei interesati de a intra in contact cu oferta generoasă de nave, ambarcatiuni comerciale si de agrement, servicii specifice etc.
Se estimeaza prezenta a peste 4.000 de nave care pot acoperi o capacitate de transport de 260 milioane de tone.
Sursa: www.ccibc.ro

Premierul Victor Ponta vine la Bacau

0 Comentarii
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, va fi prezent marţi 29 aprilie, în Bacău la lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC pentru EUROPARLAMENTARE.
Evenimentul se va desfăşura la Teatrul de Vara “Radu Beligan” şi va începe la ora 17.00.

Agenda de activitati a vizitei cuprinde urmatoarele obiective:

Ora 15.00: Societatea Pambac SA (la intalnire va participa si domnul Aurel Popescu, Presedintele Rompan – Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie şi Produse Fainoase)
Ora 16.00: Spitalul Municipal Bacau
Ora 17.00: Teatrul de Vara „Radu Beligan” Bacau – Prezentarea candidatilor Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014
Ora 18.30: Societatea comerciala Dedeman Bacau, cel mai mare angajator cu capital exclusiv romanesc

Good Vibe Party in Pub The Stage

0 Comentarii
Vineri 3 mai incepand cu ora 21.00, Pub The Stage va invita la un super party cu multa muzica buna si o super atmosfera. Good Vibe by Qwer and Sound-Bwoy.
Intrarea este libera.

Serata de tango in Bacau

0 Comentarii
Tango Social Club Bacău vă invită să vă petreceți seara de marți în oraș în compania tangoului argentinian și a noastră... iubitorii de tango din Bacău - Sociabilii, la Cafe Antique, Str. Mărășești 10, de la ora 20.00.

Serata este organizată atât pentru noi dansatorii de tango, iubitorii de tango argentinian, cât și pentru voi prietenii/amicii noștri care vreți din curiozitate să vedeți, simțiți și trăi atmosfera unei petreceri de tango.

În fiecare marți seara de la 20.00, ascultăm muzica de tango de calitate, savurăm un pahar de vin bun, ne împrietenim cu colegii de la curs și deîndata ce buna dispoziție se instaleaza - dansăm tango argentinian.

GRATUIT pentru persoanele care vin pentru prima data si pentru partcipantii la cursuri din weekendul precedent!

Donatie/contributie minima recomandata: 5 RON.

Intalnire Toastmasters Bacau

0 Comentarii
Toastmasters Bacău are plăcerea de a vă invita marti 29 aprilie incepand cu ora 20.00 la o nouă întâlnire a celor care vor să își depășească teama de a vorbi în public.

Cum ne depășim teama de a vorbi în public? Învățând!
Cum învățăm cel mai bine? Practicând!
Cum practicăm? Veniți să vedeți cum ne desfășurăm activitatea!

Frica de a vorbi în public se poate depăși în mod eficient numai prin acțiune!

Seara de Darts

0 Comentarii
Etapa finala din turneul de casa la DARTS va avea loc marti 29 aprilie incepand cu ora 18.30 in Club 33.
Cine merge la darts?

Modalităti prin care asigurăm progresia dialogului

0 Comentarii
LIDER ACADEMY propune pentru prima intalnire organizata dupa sarbatorile pascale, marti 29 aprilie in cadrul seminariilor ”Despre copii pentru parinti” de la 18:00 la 20:00, exercitii practice pe tema ”Modalităţi prin care asigurăm progresia dialogului”. 

Sunteti parinti sau va pregatiti să deveniti parinti. Exista o meserie mai importanta decat aceea de a creste si a educa un copil, de a fi alaturi de el, sprijinindu-l sa devina un adult autonom, echilibrat, responsabil, capabil să ia cele mai bune decizii pentru sine și pentru cei din jur?

In acest proces, la fiecare pas insa apar intrebari, îngrijorari, neclaritati, situatii pentru care cautam un raspuns sau o solutie. 

Spring Breakers Night in Sara Lounge

0 Comentarii
Sara Lounge va asteapta sambata 3 mai sa deschideti sezonul estival alaturi de ei si de Dj Matteo.
Intrarea este libera.

Rainbow Party in Sara Lounge

0 Comentarii
Vineri 2 mai, Sara Lounge va invita la ''Rainbow Party''. Fii cat mai nonconformist, imbraca-te cat mai colorat si va asteapta multe surprize.
Intrarea este libera.

28 aprilie 2014

Expozitie pentru agricultura si industrie alimentara

0 Comentarii
In perioada 17 – 20 august 2014, in Debrecen, Ungaria, are loc manifestarea expozitionala FARMER-EXPO.
Domeniile principale abordate sunt agricultura, industria alimentara si domeniile conexe acestora.
In scopul dezvoltarii afacerilor, la FARMER EXPO se intalnesc la fiecare editie oameni de afaceri din Europa de Vest, Cehia, Romania, Ucraina si Ungaria.

Sarah Brightman in concert in Romania

0 Comentarii
Superstarul internațional Sarah Brightman concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul din România face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 și care urmează să însumeze peste 100 de concerte pe 5 continente. Bucureștiul va străluci pe 28 octombrie într-o producție grandioasă, susținută de Sarah Brightman împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni.
Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015. Artista intenționează să cucerească și lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu. Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depășește 3 octave, ținuta sa regală și efectele speciale îl vor purta pe spectator aievea în lumea viselelor ce se pot realiza dacă vei crede în ele. “Vânătorul de vise” - titlul concertului în traducere – va deveni oricare dintre cei prezenți la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.
Pret bilet: intre 100-500 lei

Se deschide terasa Ponton Summer Club

0 Comentarii
De 1 mai Ponton Club&Lounge isi deschide oficial partea de LOUNGE si anume terasa Ponton Summer Club.
Sunteti asteptati joi incepand cu ora 10.00 dimineata intr-un nou ambient sa va delectati cu cele mai savuroase cocktail'uri, sa gustati din cele mai fine briose cu afine si ciocolata,sa schimbati pareri, impresii si sa va bucurati impreuna de prima zi din ultima luna de primavara.

Noutati de la TAROM

0 Comentarii
Conform statisticilor IATA, (Asociaţia Internaţională de Transport Aerian) performanţele de siguranţă ale operatorilor înregistraţi  IOSA sunt de 2.5 ori mai bune decât ale celor neînregistraţi IOSA,  în perioada 2008 - 2013.
IOSA este un sistem recunoscut şi acceptat internaţional,  conceput pentru a evalua managementul operaţional şi sistemul de control al unei companii aeriene. IOSA utilizează standarde şi recomandări în domeniul siguranţei, recunoscute la nivel internaţional. Programul este conceput astfel încât să permită realizarea auditurilor într-un mod independent, coerent şi standardizat, cu o periodicitate de 2 ani. În acest an, IATA a eliberat un certificat reînnoit pentru TAROM valabil până pe 6 mai 2016.
TAROM a fost prima dată auditată în mai 2006 şi înregistrată în IOSA la începutul anului 2007. Auditurile sunt realizate de către organizaţii de audit acreditate de către IATA. Auditul a evidenţiat faptul că TAROM a stabilit şi implementat un sistem solid de management în domeniul siguranţei şi calităţii, în întreaga organizaţie.

Cel mai recent audit destinat pentru reînnnoirea înregistrării, a verificat conformitatea cu peste 900 de Standarde şi Practici recomandate (ISARPs) de către IOSA în 8 zone operaţionale pentru companie: organizare şi management, operaţiuni de zbor,  operaţiuni în cabina de pasageri, control operaţional al zborurilor şi dispecerat, operaţiuni de deservire la sol a avionului şi a pasagerilor, operaţiuni cargo, managementul securităţii şi întreţinerea tehnică a avioanelor.

Seara Studenteasca cu Formatia Artis

0 Comentarii
SEARA STUDENTEASCA continua la POLICE PUB! Esti STUDENT si iti place sa te distrezi pe muzica romaneasca?!
 
Sunteti asteptati MIERCURI 30 aprilie sa petreceti alaturi de FORMATIA ARTIS. 

Enjoy!

Expozitii în săptămâna 28 aprilie - 2 mai la Biblioteca

0 Comentarii
Miercuri, 30 aprilie 2014 - Împrumut Adulţi
Amos Oz
(născut Amos Klausner, la 4 mai 1939)
scriitor
Expoziţie de carte cu ocazia împlinirii a 75 ani de la naşterea scriitorului, realizată de Elena Donici.
Sala de Lectură Fond Documentar şi de Patrimoniu
Paul Zarifopol
(1874 - 1934)
Expoziţie de carte cu ocazia comemorării a 80 de ani de la moartea scriitorului, realizată de Iulia Lucaci.
Filiala "Ştefan cel Mare"
Cartea în imagini
Expoziţie de enciclopedii din colecţiile filialei, realizată de Marinela Tofănescu.

Saragossa Band in concert la Bacau

0 Comentarii
Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germana a anilor, va sustine un concert la Teatrul de Vara "Radu Beligan" Bacau pe data de 2 iunie 2014 de la ora 19.30, un eveniment de zile mari ce merita sa fie sarbatorit de romanii de toate varstele. 
Legendarii artisti vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba si calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo'Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac si astazi furori in randul spectatorilor din toata lumea, si sunt nelipsite din programul muzical al tuturor.

Stand-up Comedy cu BORDEA & MICUTU in Pub S

0 Comentarii
Duminica 11 mai de la ora 20.00, Pub S va invita la o super seara de Stand-up Comedy cu BORDEA & MICUTU.
Pret bilet: 25 lei

Concert Caritabil in Pub S

0 Comentarii
Vineri 2 mai de la ora 21.00, Pub S va invita la un concert caritabil alaturi de this Cover Band.

Planurile Smarandei pentru cel de-al 33-lea an din viata s-au schimbat in momentul in care vestile despre ceea ce credea a fi o raceala puternica au devenit un diagnostic pentru cancer pulmonar in stadiul patru, cu metastaza cerebrala frontala. Dupa o serie de investigatii si o operatie pe creier, Smaranda a ales sa ceara opinia unor doctori din Germania, care au identificat o tumora canceroasa in stadiul trei si au propus o alta forma de tratament, in valoare de 150.000 de euro.

Pret bilet: 10 lei

Party in Pub S

0 Comentarii
Joi 1 mai de la ora 20.00, Pub S va invita la o super petrecere de 1 Mai cu multa muzica buna si multa distractie.
Intrarea este libera.

Tomorrowland Theme Party

0 Comentarii
Mozaic Events organizeaza prima petrecere tematica din Bacau, avand ca inspiratie festivalul Tomorrowland. Evenimentul va avea loc pe data de 10 mai 2014, la ultimul etaj al cladirii S.I.F. Moldova.
            Cei doi dj de la Mozaic Events, EsKaT respectiv Edward Raenbow vor incerca sa comprime 3 zile de festival intr-o singura seara abordand mai multe stiluri muzicale pentru a iesi o noapte perfecta. Nu vor lipsi efectele de lumini si nici vestitele bastonase luminoase care vor fi distribuite gratuit celor ce vor participa la eveniment. Acest event este primul dintr-un lant de petreceri ce le au in proiect cei de la Mozaic pentru anul 2014, urmand petreceri la piscine si desigur in alte locatii secrete ce asteapta sa fie dezvaluite. Spiritul de petrecere si apropierea de public prin muzica lor, EsKaT si Edward Raenbow promit un lant de petreceri incendiare alaturi de cativa invitati surpriza.

            Intrarea este libera pentru toata lumea in limita locurilor disponibile din sala.  

1 Mai in Pub Valhalla

0 Comentarii
Relaxare de 1 Mai la mare? Se poate si altfel!Nu mergi tu la Vama Veche , nu-i bai VINE EA LA TINE!
Pai sa ne pregatim, DOAR TREBUIE SA FIE DE POMINA!
SI ZICEM ASA:
1 Mai :  MAREA BALACEALA IN ALCOOL...cea mai nonconformista petrecere din oras...vei simti atmosfera unica a unei petreceri pe plaja...cu stuf, cu nisip, cu corturi , "cu fuioru"!
2 Mai: LA VAMA VECHE SE CANTA - KARAOKE LIVE cu Razvan Raduca si Cristina!
3 Mai : POVESTEA MERGE MAI DEPARTE CA VANTUL DIN VAMA VECHE - MUZICA LIVE ca la Vama Veche, locul celor mai tari petreceri regasite azi in Valhalla Pub.

26 aprilie 2014

Feel the Party Bass in Club M

0 Comentarii
Weekend-ul acesta cu ajutorul DJ-ilor Pavel Ionut & Catalin Khalymekya Timiras si indiferent de gusturile muzicale, clientii vor avea parte de o calitate audio superioara si anume un BASS profund,complex care pur si simplu te va face sa vibrezi in Club M Moinesti.

Destinatie de vara - Terasa Cafea cu Lapte

0 Comentarii
Cafea cu Lapte adaugă un nou punct pe harta locurilor de destindere de sezon din Bacău prin redeschiderea, pentru al treilea an consecutiv, a celei mai primitoare terase la înălțime. 

Destinația ideală pe durata sezonului cald atât în timpul zilei, cât și seara, Terasa Cafea cu Lapte, aduce în oraș atmosfera exotică și modernă, punând la dispoziție clienților o varietate de cocktail-uri și băuturi sofisticate, „mixed brunch menu”, totul îmbinându-se perfect. 

Din data de 1 Mai profită de aerul curat și servire „la înălțime” numai la Cafea cu Lapte.

Grand Reopening Club Marinarul

0 Comentarii
Club Marinarul va invita la inca un sezon plin de distractie si muzica buna incepand cu data de 9 mai. Bacauani, pregatiti-va pentru distractie! se deschide sezonul!
See you there! Marinarul Club - It's your sanctuary!

Party in Club Berlin

0 Comentarii
Sambata 3 mai , Club Berlin va invita la o super petrecere marca Alex Ferrer.
Intrarea este libera.

Straini in Noapte

0 Comentarii
Pe 27 mai incepand cu ora 19.00 spectacolul de teatru „Străini în noapte" (sau „Les Montagnes Russe") de Eric Assous, îi va aduce pe scena Casei de Cultura pe actorul Florin Piersic şi actriţa Medeea Marinescu. Regia: Radu Beligan. Deşi este o piesă bulevardieră, fără pretenţii de experiment sau revoluţie în arta dramatică, expune şi propune adevăruri de viaţă simple, obişnuite, dar tulburătoare. Un spectacol cu două personaje în care aproape oricine se poate regăsi.

Pret bilet: 50 sau 40 de lei, in functie de locul din sala.

New Breeze Hits in Coco Caffe

0 Comentarii
A venit caldura.....odata cu aceasta se lanseaza un alt stil de muzica in Coco Caffe sambata 26 aprilie. Din acesta sambata, se schimba ritmul si se va aduce o varietate de hit-uri primavara-vara, pline de prospetime si tendinte noi.

Directia 5 in concert la Bacau

0 Comentarii
Vineri 10 octombrie, Teatrul de Vara va invita la un mega concert Directia 5. Un spectacol ce nu trebuie ratat.
Mai multe detalii in curand.

Discoteca de Altadata in Pub S

0 Comentarii
Pub S va invita sambata 3 mai incepand cu ora 22.00 la "Discoteca de Altadata". Inca o seara in care muzica de altadata va rasuna pentru bacauani.
Intrarea este libera.

Top Employers Europe

0 Comentarii
UniCredit Tiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plaseaza banca printre angajatorii cu cele mai inalte standarde si practici de management al resurselor umane la nivel european.

Cercetarea internationala efectuata anual de catre Institutul Top Employers recunoaste meritele angajatorilor de top din toata lumea pentru conditiile oferite angajatilor, dezvoltarea talentelor pe toate palierele organizatiei si optimizarea continua a practicilor de recrutare. UniCredit Tiriac Bank este una dintre putinele companii care au primit certificarea exclusiva in 2014, alaturi de alte subsidiare ale grupului UniCredit. 

Pentru a primi recunoasterea Top Employer 2014, companiile trebuie sa fie certificate in cel putin 5 tari europene. Cercetarea independenta a validat UniCredit Tiriac Bank ca parte a grupului select de angajatori certificati Top Employer.

UniCredit Tiriac Bank a parcurs un proces de cercetare si audit in care au fost evaluate: cultura companiei, oportunitatile de cariera, training si dezvoltare, conditiile de lucru, beneficiile de baza si pachetul de beneficii secundare. 

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la baza trei niveluri de evaluare: o cercetare complexa bazata pe informatii factuale, interviuri cu reprezentantii companiilor si o evaluare comparativa a companiilor participante. Metodologia este certificata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditata de Grant Thornton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.